Andreea Marin, în bucătărie. Ce reţete pregăteşte pentru iarnă: „Sper să îmi iasă”

Andreea Marin, în bucătărie. Deşi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV România, vedeta adoră să gătească. Drept dovadă, are şi o grădină, unde îşi creşte natural diverse legume, pentru că ţine foarte mult la alimentaţie.

20 oct. 2021, 20:25
Andreea Marin, în bucătărie. Ce reţete pregăteşte pentru iarnă: „Sper să îmi iasă”
Andreea Marin, în bucătărie

Andreea Marin, în bucătărie. Pentru că în această perioadă toate gospodinele pregătesc preparate care mai de care mai speciale pentru sezonul rece, iată că şi Zâna Surprizelor face acest lucru, spre surprinderea tuturor.

Citeşte şi: Andreea Marin a suferit de depresie: „Am luat un medicament care a avut acest efect advers”

Am de gând să încerc rețeta tatei de murături, e unică, spun sincer, sper să îmi iasă.

Verdețurile pot fi mărunțite și puse la congelator, fructele pot fi deshidratate, îmi plac merele parfumate puse astfel în cămară, citricele pot fi stoarse și se face sos cu ulei de măsline și mirodenii, avem gem de caise fără zahăr pentru iarnă, ne descurcăm.”, a povestit Andreea Marin pentru Click!.

Andreea Marin, în bucătărie

Vedeta a mărturisit că îi place foarte mult să aibă propria ei grădină și să culeagă roadele muncii sale. Aceasta știe că alimentația joacă un rol foarte important în menținerea sănătății, așa că a ales să crească natural diverse legume, fructe sau ierburi.

Grădina e foarte darnică, dacă ai grijă de ea. Roșii, ardei, morcovi, mandarine, lămâi, cireșe, vișine, mere, caise, la anul și via cred că va rodi, fructe de pădure, verdețuri, mentă, cimbru, busuioc și alte mirodenii, o mulțime de bunătăți crescute natural, fără chimicale, ne ajută să gătim gustos și sănătos în bucătăria noastră.

Unele abia se coc, altele se lasă așteptate, pentru noi e o bucurie să culegem propriile roade.”, a adăugat Andreea Marin pentru aceeaşi sursă.