Andreea Marin, fotografiată complet nemachiată pe stradă. Cum arată „Zâna Surprizelor” la 45 de ani

Andreea Marin a început anul 2020 cum nu se putea mai bine. S-a relaxat împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, cu care se iubeşte de aproximativ trei ani, într-o binemeritată vacanţă în Bali.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 09:13

Vedeta s-a întors cu forţe proaspete acasă, la fiica ei şi la activităţile zilnice. Recent, a fost surprinsă de Click.ro, la cumpărături pentru mica ei grădină zoo. După cum se poate observa în poze, Andreea a ieşit din casă complet nemachiată, fără pic de rimel sau ruj, doar coafată lejer.

Andreea Marin este într-o perioadă bună a vieţii, atât pe plan personal, cât şi profesional. Potrivit aceleiaşi surse, „Zâna Surprizelor” conduce un BMW X4, în valoare de aproximativ 60.000 de euro. (Vezi AICI mai multe imagini)

 

Am doi câini, două pisici, multe păsărele, cinteze, canari. Păsările sunt exotice şi nu pot rezista la noi, în libertate, din cauza temperaturilor scăzute, aşa că le-am construit un habitat mare, adaptat şi foarte bun, în care trăiesc fericite, fac puişori, cântă zilnic. Câinilor le-am făcut special o curte a lor separată, unde au cum să alerge. Să se simtă bine. Pisicile sunt stăpânele casei. Fac aprovizionarea cam de 2-3 ori pe lună”, spunea Andreea Marin. 

Se pregătește să devină mămică din nou

Andreea Marin își dorește să mai aibă încă un copil și este convinsă că acest lucru se va întâmpla curând. Vedeta aspira la o nouă sarcină, pe cale naturală și elimină pentru moment adopția.

Citeşte şi: IMAGINI INCENDIARE cu Andreea Marin. Incredibil cum s-a filmat după ce a ieşit de la duş FOTO

Fosta prezentatoare tv are o relație ce durează de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu fericit și privesc viitorul cu speranță. Ei nu sunt căsătoriți, dar asta nu îi impiedică să se gândească la un viitor împreună și la o familie mai numeroasă. Iubitul Andreei se înțelege de minune și cu Violeta, fetița pe care vedeta o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Citeşte şi: Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Noul membru al familiei este dorit de toată lumea, chiar și de Violeta, cu atât mai mult de Adrian. „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.