Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. Cei 25 de muncă în televiziune i-au afectat sănătatea, "Zâna" mărturisind că are probleme cu vederea.

13 sept. 2019, 06:59
Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Andreea Marin a precizat într-o postare online că are probleme cu ochii din cauza machiajului pe care a fost nevoită să-l folosească pe durata anilor cât a lucrat în televiziune.

Andreea Marin, mărturisire cutremurătoare. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

„Meseria mea îmi impune, de mai bine de un sfert de secol, machiajul de televiziune, diferit de cel discret, de zi cu zi. Știu cum sună „25 de ani”, dar da, sunt o „tinerică” de 44 de ani care lucrează în televiziune cam de la vârsta majoratului :).

Produsele pentru machiaj s-au schimbat în timp, au devenit mai bune și cu efect mai blând asupra sănătății noastre, dar cu toate astea, realizez acum că mi-au adus și neplăceri.

Am ajuns să fiu deranjată aproape zilnic de așa-numitele simptome ale ochiului uscat. Am aflat că se numesc astfel de la doamnă doctor Roxana Miu, pe care am căutat-o când am văzut că am început să lăcrimez zilnic și nu pot opri asta nici în cele mai delicate momente: mi se întâmplă fie în timpul unui interviu televizat, într-o ședința cu colegii, fie tocmai când mă pregătesc să plec la un eveniment. Aparent fără motiv, ochii mei plâng și uneori asta durează ore în șir. Am aflat de la doamnă doctor că milioane de oameni au aceeași problemă, din cauze diverse… Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a scris Andreea Marin.