Andreea Marin, în sala de operaţii, la un spital din Europa FOTO

Andreea Marin a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii făcute în sala de operaţii a unui spital din Europa.

15 nov. 2014, 12:08
Andreea Marin, în sala de operaţii, la un spital din Europa FOTO

Andreea Marin a mărturisit că a luat parte la o premieră medicală, într-un spital din Europa, operaţie care în România deocamdată nu este posibilă. Vedeta a păstrat misterul în jurul intervenţiei la care a luat şi a precizat că va reveni cu un filmuleţ care va dezvălui tot ce s-a petrecut în sala de operaţii.

Intr-un alt colt de Europa decat cele cu care v-am obisnuit, in sala de operatii, la finalul unei interventii pe care am urmarit-o cu sufletul la gura, o premiera medicala si o operatie care la noi acasa inca nu e posibila. Filmul va fi gata in curand si abia astept sa vi-l fac cunoscut. Cand e vorba de sanatate, fie ca ai astazi sau nu o problema, fie ca ti-o permiti astazi sau nu, e necesar inainte de toate sa stii ca exista. Solidaritatea oamenilor poate face minuni, atunci cand singur nu te descurci si crezi ca nu vei reusi sa gasesti solutia. Dar informatia e mai pretioasa decat iti poti inchipui. Pe curand!„, a scris Andreea Marin pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Andreea Marin a dezvăluit cel mai ascuns secret al său. Prin ce coşmar a trecut vedeta