Andreea Marin, motivul emoționant pentru care nu merge niciodată pe litoralul românesc: „O întâmplare ce mi-a zdruncinat viața”

Andreea Marin a vorbit despre întâmplarea care i-a marcat copilăria și din cauza căreia evită să meargă la Marea Neagră.

31 mai 2023, 21:59
Andreea Marin, motivul emoționant pentru care nu merge niciodată pe litoralul românesc: „O întâmplare ce mi-a zdruncinat viața”
De ce nu merge Andreea Marin la Marea Neagră

Andreea Marin a explicat, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, motivul pentru care evită Marea Neagră. Ce a răspuns vedeta când a fost întrebată care este stațiunea ei preferată de pe litoralul românesc.

„Mamaia, în copilărie. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci.

Și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva. Dar e o chestiune personală. Pur și simplu e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine. Dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, despre divorţ: „Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine”

Andreea Marin, despre dezamăgirile sentimentale

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani. De-a lungul vieții, vedeta TV a trecut prin multe încercări și dezamăgiri sentimentale. A fost căsătorită de trei ori. Prima oară în anul 1995, cu Cristian Gheorghiță, de care a divorțat după trei ani. Mai târziu l-a întâlnit pe Ștefan Bănică jr. S-a recăsătorit și din relația lor a rezultat o fată, Violeta. Păreau cuplul perfect, dar relația nu a mers și au divorțat.

A urmat mariajul cu doctorul turc Tuncay Ozturk, dar nici această relație nu a durat mult.

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Citește și: Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani. Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică”, a dezvăluit Andreea Marin, potrivit ego.ro.