Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Recent, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri conform cărora, ”Zâna Surprizelor” ar fi fost diagnosticată cu o boală rară. Vedeta a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre starea sa de sănătate.

02 mai 2023, 10:24
Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia
Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia

Boala de care suferă Andreea Marin. Andreea Marin a recunoscut că a făcut mai multe vizite în Turcia, unde a discutat cu mai mulți specialiști despre starea sa de sănătate.

Citește și Andreea Marin, diagnosticată cu o boală rară! A mers la tratament în Turcia

Boala de care suferă Andreea Marin

În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre tratamentele pe care le-a urmat, însă a exclus ca ar avea cancer.

“Aveam nişte simptome de câţiva ani. Nu erau nişte simptome foarte grave, dar mă incomodau. De ce să nu fii sănătos dacă ai această posibilitate? Am auzit-o pe Andreea Răducanu povestind că avea o problemă şi a rezolvat-o în Turcia. Am reţinut informaţia şi m-am gândit să merg şi acolo. Dar nu am făcut-o imediat, ci doar după trei luni. Mi-am luat un bilet de avion şi am ajuns acolo. Imediat doctorii au bănuit ce ar putea fi. Mi-au făcut şi analize ca să se dovedească ce am. Nu este vorba despre cancer. O biopsie nu se face numai pentru a descoperi un cancer”, a declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune TV, potrivit fanatik.ro

Zvonurile legate de starea sa de sănătate au deranjat-o pe Andreea Marin, care a ținut să facă lumină în acest caz și să spună exact care este situația.

„N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 în ceea ce privește sănătatea, pentru că am niște probleme mai mari legate de coloană. Am avut și un dezechilibru din cauza imunității, am avut și o depresie (…) Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur”,  a mai spus Andreea Marin, potrivit Unica.

Citește și Dezvăluiri neștiute până acum despre relația dintre Andreea Marin și Horia Brenciu: „Nimic din ce a fost între noi nu este rușinos”