Andreea Marin, probleme grave cu inima?! „Oameni tineri care fac sport se trezesc cu atac de cord! Nici nu-ţi explici”

Andreea Marin a început anul cu o binemeritată vacanţă, în Bali, acolo unde fost doar cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Imediat ce a ajuns acasă, vedeta a fost să îşi facă analize pentru inimă, să vadă în ce stare este, mai ales că în trecut a avut probleme.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 15:16

Zâna Surprizelor a dat fuga la medicul cardiolog, unde a făcut un control la inimă. Din fericire, rezultatele au ieşit foarte bine, Andreea este sănătoasă, nu are nicio problemă la inimă.

Am făcut testele de efort, tot ce trebuia pentru inimă. Decesele din probleme cardiovasculare au ajuns la 4 milioane de oameni pe an în Europa. Oameni tineri care fac sport, la care nu te-ai aştepta, se trezesc cu atac de cord, nici nu-ţi explici de ce se întâmplă aşa, însă iată că trebuie să fim atenţi. Slavă Domnului, acum sunt sănătotasă„, a spus Andreea Marin pentru Click.ro.

Se pregătește să devină mămică din nou

Andreea Marin își dorește să mai aibă încă un copil și este convinsă că acest lucru se va întâmpla curând. Vedeta aspira la o nouă sarcină, pe cale naturală și elimină pentru moment adopția.

Citeşte şi: IMAGINI INCENDIARE cu Andreea Marin. Incredibil cum s-a filmat după ce a ieşit de la duş FOTO

Fosta prezentatoare tv are o relație ce durează de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu fericit și privesc viitorul cu speranță. Ei nu sunt căsătoriți, dar asta nu îi impiedică să se gândească la un viitor împreună și la o familie mai numeroasă. Iubitul Andreei se înțelege de minune și cu Violeta, fetița pe care vedeta o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Citeşte şi: Dezvăluire intimă făcută de Andreea Marin. „Uneori durează ore în şir!”

Noul membru al familiei este dorit de toată lumea, chiar și de Violeta, cu atât mai mult de Adrian. „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.