Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag. „Nu e nevoie să te chinui”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului, vedeta s-a bucurat de un succes uriaș pe plan profesional, însă pe plan sentimental, lucrurile au fost destul de complicate.

16 nov. 2023, 15:40
Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag. „Nu e nevoie să te chinui”
Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Zâna Surprizelor pune piciorul în prag

Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice! Recent, Zâna Surprizelor a vorbit despre relațiile toxice și a dezvăluit care sunt motivele pentru care femeile ar trebui să pună punct atunci când lucrurile nu mai funcționează.

Citește și EXCLUSIV Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă zilnic: „Rochia asta îmi venea mulată înainte”

Andreea Marin s-a săturat de relațiile toxice!

Până să își găsească liniștea și fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a trecut prin mai multe relații și despărțiri dureroase.

Zâna Surprizelor care în urma experiențelor trăite a dobândit o înțelepciune aparte în ceea ce privesc relațiile spune că  nu trebuie să stai niciodată într-o relație toxică.

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine… E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui”, a spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Andreea Marin a ținut să le amintească bărbaților că toate femeile sunt curtate și că ele au mai multe opțiuni, decât cred ei.

„Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta a dezvăluit că după ce a trecut prin două divorțuri a rămas cu mai multe răni în suflet care s-au vindecat odată cu trecerea timpului și astfel a reușit să meargă mai departe.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt”, a mai spus  Andreea Marin la Antena Stars.

Citește și Ce a pățit Andreea Marin în timpul unui consult medical. S-a rușinat foarte tare:”Mi-a venit să intru în pământ!”