Andreea Marin s-a vopsit blondă. Fanilor le-a plăcut schimbarea de look: „Wow, ce schimbare frumoasă”

Andreea Marin s-a vopsit blondă. Vedeta este pusă pe schimbări majore, odată cu lansarea primei sale cărţi „Nu există nu se poate”, a apărut cu un look total nou, pe care nu l-a mai încercat până acum.

01 apr. 2022, 14:18
Andreea Marin s-a vopsit blondă. Fanilor le-a plăcut schimbarea de look: „Wow, ce schimbare frumoasă”
Andreea Marin s-a vopsit blondă

Andreea Marin s-a vopsit blondă. Deşi a mai cochetat cu nuanţele, niciodată nu a avut curajul să se deschidă foarte tare la păr. Ei bine, acum a decis că este momentul pentru o schimbare şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor, care au făcut o treabă excelentă.

Citeşte şi: Andreea Marin a slăbit 7 kilograme într-o lună şi jumătate. A renunţat la un singur aliment: „E o mare diferenţă”

Andreea Marin s-a vopsit blondă

A fost o adevărată surpriză pentru fani, când au văzut că Andreea Marin s-a vopsit blondă şi au felicitat-o pentru alegerea făcută. Prezentatoarea se simte foarte bine cu această coafură şi asta contează cel mai mult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Incredibil cât de bine vă stă blondă/ Wow, ce schimbare frumoasă/ Frumoasă schimbare, te avantajează culoarea părului și sprâncenele/ Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde/ Nu te-am recunoscut, Andreea, îți stă foarte bine/ Te prinde foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, a avut loc lansarea propriei cărți a Andreei Marin, „Nu există nu se poate”. Cartea curprinde autobiografia autoarei, dar și zeci de interviuri cu oameni pe care prezentatoarea TV îi consideră a fi foarte speciali și valoroși.

Cartea este despre oameni pe care i-am intervievat, au stat în fața microfonului meu în seria de interviuri «Nu există nu se poate», sunt oameni care cred în vorbele astea ca și mine și care au dovedit pentru ei înșiși, pentru cei din jurul lor că poți porni la drum uneori cu mâinile goale, doar cu o idee în care crezi și poți să o transformi în realitate, lucru greu atunci când ai o susținere „solidă” din spate”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.