Andreea Marin se mândrește cu Violeta de fiecare dată când are ocazia. Ce a reușit să facă fiica vedetei, la doar 16 ani. ”Adevărații lideri pentru lumea de mâine”

Andreea Marin nu mai are nevoie de prezentare, mai ales că este una dintre cele mai cunoscute femei din România. În atenția publicului a intrat și fiica acesteia, Violeta. Ce a declarat prezentatoarea despre fata sa, află mai jos.

01 feb. 2024, 16:40

Andreea Marin le-a dat fanilor o veste importantă, cu privire la fiica sa.

Citește și Dan Capatos o face praf pe Andreea Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală? Secretul e să fii cum ești tu”

Andreea Marin este foarte mândră de fiica sa, care, până la vârsta de 16 ani, a reușit să exceleze în diferite domenii și să demonstreze că are foarte multe lucruri de arătat, creându-și propria identitate și ieșind din umbra părinților celebri.

Tânăra urmează să participe la o conferință importantă, povestește vedeta, unde liceeni din întreaga lume vin să-și dea cu părerea și oferă propuneri asupra unor probleme de interes global.

„De mai bine de jumătate de an, zi de zi, o văd pe fiica mea implicată profund într-un proiect în care crede cu toată ființa, se luptă pentru fiecare pas spre împlinirea lui, caută soluții alături de colegii ei la fel de entuziaști din echipa de organizare pentru ca acest vis să devină realitate la București.

Anul trecut, ea a participat la Berlin la un amplu eveniment similar, însă acum ediția ce se apropie, numită FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations), are ambiții mari la noi acasă, ea va începe pe 17 februarie și va dura 5 zile, fiind găzduită în mare parte la Palatul Parlamentului.

E vorba despre o conferință internațională pentru liceeni, clădită în totalitate de elevi pentru elevi, ei se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță mondială, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Invitați cu putere de decizie în societate le sunt oaspeți în conferință împărtășind experiențele lor, iar în cele 5 zile împreună adolescenții simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile în limba engleză sunt extrem de serioase și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților tinere și agere, subiecte fierbinți ce-şi caută răspunsuri, atingând domenii precum diplomația sau drepturilor omului.

Oaspeții sunt elevi pasionați din țară și de peste hotare, tineri cu înclinații, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine”, a transmis Andreea Marin pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, când Violeta a urcat pe scenă alături de tatăl ei, Ștefan Bănică, publicul a fost surprins să vadă cât este de talentată tânăra și la muzică!

Andreea Marin o vede pe Violeta viitoare cântăreață

Andreea Marin spunea atunci că acesta a luat lecții de pian încă din copilărie și că muzica este o tradiție în familia lor.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă.

Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a declarat Andreea Marin, pentru playtech.

Pe lângă toate cele precizate anterior, Violeta este la început de drum și are multe de oferit și de demonstrat, spune Andreea Marin. De altfel, ”Zâna” speră ca într-o zi adolescenta să își facăpuțin curaj să cânte vocal și pe scenă.

„Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune.

Citește și Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică

Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a mai declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)