Roxana Vancea devine mamă şi îmbracă rochia de mireasă

Roxana Vancea va deveni în curând mamă pentru prima oară. Vedeta și Dragoș s-au căsătorit civil în 2019, iar acum se pregătesc de nuntă.

15 aug. 2021, 20:28
Roxana Vancea devine mamă şi îmbracă rochia de mireasă

Roxana Vancea și Dragoș Puiu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi urmeaza să devină părinți, însă până când își vor ține bebelușul în brațe deja s-au gândit la cum vor organiza cele două evenimente importante din viața lor.

Potrivit spuselor Roxanei Vancea, nunta și botezul nu vor avea loc în aceeași zi, așa cum s-a obișnuit în ultima perioadă în rândul celor care au de organizat evenimente de genul, ci vrea sa le facă separat pentru a putea îmbrăca rochia albă de mireasă.

Cum arată Roxana Vancea însărcinată în 6 luni: „Am pus două kilograme”
„Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru ca vreau sa fiu îmbrăcată si eu in rochie de mireasa. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simpla! Nu ne-am gândit încă cum o sa arate totul, cert este că o sa se întâmple curând.”, a mărturisit Roxana Vancea.

„Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, declara Roxana în mai 2021, în emisiunea Teo Show.

Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”
Mai mult decât atât, Roxana Vancea a mărturisit că nici ea, nici partenerul de viață nu s-au apucat încă de camera copilului, dezvăluind ca bebelușul va dormi cu ei în cameră până când va crește.

„Legat de bebeluș, nici pentru el nu ne-am pregătit cu nimic. Nu i-am pregătit camera lui ca multe alte vedete. Noi am decis că o sa doarma in camera cu noi, o sa aibă un pătut al lui și cam atat, iar apoi când o să fie capabil să doarmă singur și o să își dorească acest lucru, cu siguranță o să aibă intimitatea lui.”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Roxana Vancea.

Roxana Vancea este însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel FOTO