Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. A fost abandonată de mamă după naştere: „Toată lumea ştie”

Gina Pistol este mama unei fetiţe şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Smiley. Puţini ştiu despre drama pe care ea a trăit-o în copilărie şi cine a crescut-o.

15 aug. 2021, 15:11
Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. A fost abandonată de mamă după naştere: „Toată lumea ştie”

Gina Pistol se poate considera o femei împlinită după ce a adus-o pe lume pe micuţa Josephine. Chiar dacă statutul de mamă îi aduce multe satisfacţii, Gina a dus lipsa dragostei de mamă, iar protecţia tatălui i-a cauzat multă suferinţă de-a lungul timpului.

Citeşte şi: Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Vedeta a strâns zeci de mii de like-uri FOTO

Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. Bunica vedetei face dezvăluiri

Bunica paternă a Ginei Pistol a făcut dezvăluiri cutremurătoarea despre copilăria şi dificultăţile pe care le-a avut cea care este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani .” a declarat bunica Ginei Pistol, conform Wowbiz.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei

Gina Pistol are acum o relație bună cu tatăl ei, pe care l-a iertat, iar acum cei doi au o relaţie civilizată.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei.

Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai precizat bunica Ginei Pistol, cea care a îngrijit-o în copilărie.

Citeşte şi: Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO