Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, prima apariţie la TV împreună VIDEO

Andreea Marin are o relaţie de mai bine de doi ani cu Adrian Brâncoveanu, iar cei doi trăiesc cu adevărat o poveste de dragoste specială. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 10:29
Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, prima apariţie la TV împreună VIDEO

Deşi nu s-au afişat până acum, cei doi îndrăgostiţi au intrat în legătură directă, prin Skype, în emisiunea La Măruță și au vorbit despre campaniile în care sunt implicați amândoi, dar și despre activitățile pe care le fac împreună.

Citeşte şi: Andreea Marin, campanie umanitară pentru persoane afectate de coronavirus. Produse în valoare de 440.000 de euro VIDEO

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu și-au făcut publică relația abia în 2017. Cei doi locuiesc de peste un an în vila Andreei din Pipera, împreună cu Violeta, fiica Andreei din relația cu Ștefan Bănică Junior. În ceea ce privește stilul lor de viață, aceștia fac sport în fiecare zi împreună, iar Andreea a reușit să slăbească 20 de kilograme.
 
Vedeta a exclus din alimentația sa prăjelile, sosurile și toate produsele fast-food pe care le-a înlocuit cu fructe și legume. Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveneanu au plecat recent în vacanță, alegând ca destinați paradisul din Insula Bali, Indonezia.