Andreea Marin, campanie umanitară pentru persoane afectate de coronavirus. Produse în valoare de 440.000 de euro VIDEO

Andreea Marin a îndemnat oamenii, dar și companiile din România să doneze pentru a ajuta persoanele afectate de coronavirus. Vedeta a reușit să strângă produse în valoare de peste 440.000 de euro

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 17:03
Andreea Marin, campanie umanitară pentru persoane afectate de coronavirus. Produse în valoare de 440.000 de euro VIDEO

Andreea Marin s-a îmbrăcat corespunzător, a purtat costum de protecție și mască și s-a prezentat la Arena Națională, punctul de colectare.

”Mă bucur că acest prim pas a început cu dreptul, aveam emoții. Este mai ușor să convingi oamenii care nu au mari posibilități să pună umărul, dar iată că aceste companii au fost sensibilizate și am reușit împreună” , a declarat Andreea Marin.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: Primul vaccin pentru coronavirus va fi adus spre testare în România

”Produse necesare în valoare de peste 440.000 de euro au fost aduse la punctul de colectare a municipiului București, Arena Națională. Sunt destinate mai multor categorii, persoanelor din carantină, din izolare, autoizolare care au nevoie de sprijin, precum vârstnicii, oamenii cu dizabilități, bolnavii” , a explicat vedeta.

”Sunt peste un milion de litri de apa plata, 1,7 produse de igiena, igiena corporala, kimono de unica folosinta, papuci, alte lucuri care tin de igiena personal. Lactate, ceaiuri produse de carne premium, fara e uri, proaspete facute cu o zi inainte, cafea, torturi pungi cu mancare, smoothie uri. Produse necesare pentru ca acum acesti oameni au nevoie de sprijin. Propunem oamenilor să nu iasa, dar trebuie sa avem grija de cei vulnerabili care nu pot avea grija de ei insisi” , a explicat Andreea Marin.

”Exista numarul de sms 8825 pentru o donatie de 2 euro, care este atat de pretioasa, sunt 20.000 de suflete care au decis sa sprijine trimitand un sms de 2 euro”