Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă: „Mă deranjează ideea asta”

Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România şi a mărturisit că cele mai importante sfaturi le-a primit de la tatăl ei, care nu mai este în viaţă.

28 ian. 2022, 16:59
Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă: „Mă deranjează ideea asta”
Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă

Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă. „Nu există „nu se poate”, acesta este motto-ul meu în viață, de fapt. Am moștenit aceste vorbe de la tatăl meu. Cred că nici nu își dădea seama. El nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea. Îi intraseră în sânge.

Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil, în egală măsură.  Era genul de om pentru care, întradevăr, nu exista nu se poate. El nu își dădea o altă variantă. 

Și dacă nu găsea soluția azi, trebuia să găsească o altă soluție pentru mâine. Îmi amintesc de copilărie, de tinerețe, îmi tot spunea, atunci când eu mă plângeam, că toți ne mai plângem din când în când, că nu ne iese una, că nu ne iese alta: „Nu, nu există nu se poate! Nu ai pus destulă voință, nu ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit. Cineva care se opune e un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așeze în calea ta și să nu ai nimic de luptat  să obții ceva bun în viață?”.

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului să caut soluții. Mereu altele, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, încât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană”, a declarat Andreea Marin, potrivit Spectacola.ro.

Citeşte şi: Andreea Marin dezvăluie ritualul de lux prin care se relaxează. Zâna surprizelor, în „racheta de masaj” de ultimă generație: „Nu există scuze, nu există „nu se poate” ” VIDEO

Andreea Marin, singurul motto după care se ghidează în viaţă

„Zâna surprizelor” a mărturisit că nu crede în destin predestinat, fără ca omul să influenţeze în vreun fel lucrurile. Mai mult, Andreea Marin crede în puterea noastră, umană, de a schimba lucrurile în bine.

Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere.

Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aduc aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta. 

Destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba. Eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a mai spus Andreea Marin pentru aceeaşi sursă.


loading...
Partenerii noștri