Andreea Marin, Stela Popescu şi Teo Trandafir se alătură CAMPANIEI contra PROSTITUŢIEI, organizată de Cotabiţă

Campania "Ridică-te şi fugi!" este o campanie iniţiată de Gabriel Cotabiţă, care îşi propune să informeze tinerele că e uşor să-şi vândă trupul, dar că urmările acestei decizii vor fi greu de suportat odată cu trecerea anilor. Printre vedetele care s-au alăturat acestei campanii se numără Andreea Marin, Stela Popescu şi Teo Trandafir.

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 13:28
Andreea Marin, Stela Popescu şi Teo Trandafir se alătură CAMPANIEI contra PROSTITUŢIEI, organizată de Cotabiţă

Proiectul a vizat, iniţial, violenţa domestică, însă varianta comercială a melodiei „Ridică-te şi fugi!” s-a axat pe prostituţie şi trafic de persoane, deoarece în momentul de faţă sunt raportate autorităţilor 16 mii de cazuri de violenţă asupra femeilor, cifră înspăimântătoare pentru o ţară a Uniunii Europene.

Simona Halep, CAMPANIE UMANITARĂ în sprijinul copiilor născuţi PREMATUR

Intervievat despre această iniţiatiă de portalul online ziarulring.ro, Gabriel Cotabiţă a declarat că: „Nimeni nu le arată acestor tinere care sunt consecinţele reale. Se profită de naivitatea, credulitatea şi lipsa de experienţă pentru a le folosi şi a le pune pe o cale care duce inexorabil la pierzanie.

Multe femei din România sunt supuse abuzului. Cele care nu vor alege să se ridice şi să fugă, şi ştiu că sunt multe, sunt cele resemnate, care au trecut de o anumită vârstă, care nu văd nicio cale de ieşire, ca în cântec. Pe ele va fi foarte greu să le convingem.

Dar dacă măcar 1% din cele aflate în situaţii-limită şi 20% din cele care mai pot opta pentru soluţia de a nu fi abuzate găsesc puterea să schimbe ceva prin această campanie, avem o mare victorie asupra unor mentalităţi de secol trecut”.

Citeşte şi  Una dintre cele mai sexy actriţe din lume s-a lăsat fotografiat NUD cu un PEŞTE URIAŞ în braţe FOTO XXX