Andreea Marin, strigăt disperat de ajutor! Boala a lovit necruţător: „Cancerul îi pune în pericol viaţa!”

Andreea Marin a postat, în urmă cu câteva ore, un mesaj pe reţelele de socializare, unde face cunoscută o poveste emoţionantă, a unei femei, care abia a născut şi suferă de cancer. Vedeta cere ajutorul prietenilor virtuali, să o ajute pe proaspăta mămică să se bucure în continuare de viaţă şi de copilul ei.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 07:56
Andreea Marin, strigăt disperat de ajutor! Boala a lovit necruţător: „Cancerul îi pune în pericol viaţa!”

Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul ii pune în pericol viata. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De salvat o viata. Dacă ne pasă. Dacă ne adunam cat mai mulți, umăr lângă umăr. Scrie în articol cum putem ajuta un bebeluș sa se bucure de mama lui și de acum inainte. Nu e greu. Doar sa facem scut în jurul Laurei… Povestea e strigatul de ajutor al tinerei care ne spune: Vreau doar sansa de a ma bucura de fetita mea…”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin, mărturisire cutremurătoare. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

Are 33 ani. Abia a devenit mămică. Și cancerul ii pune în pericol viata. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De…

Publicată de Andreea Marin pe Joi, 3 septembrie 2020

Ce salariu încasa Andreea Marin la „Surprize, surprize”

Deşi apărea pe micul ecran, salariul Andreei Marin nu era unul foarte mare, aşa cum mulţi se aşteptau. Chiar „Zâna Surprizelor” a mărturisit că a început de jos, încasa foarte puţini bani, de multe ori rămânea fără buget până la următorul salariu.

 Citeşte şi: Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, prima apariţie la TV împreună VIDEO

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe strada, am invatat totul de la inceput. Nu tin minte exact salariul in bani, dar pot sa spun ca eram platita cu jumatate de norma, salariul era si asa mic. Puteam sa-mi cumpar pe luna doar o sticla de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, si sa-mi platesc taxiul de la camin pana la munca, dus intors, pentru ca voiam sa fiu eleganta. Eram o doamna si imi doream sa merg pe tocuri.

Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam sa port nimic scump. In timp am evoluat, dar nu neaparat ca si buget (…) Am ramas fara bani de la o luna la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost platita bine, in ciuda impresiei generale pana departe, eram chiar la Surprize. Pana nu am inceput sa fiu directorul acestui program nu am inceput sa fiu platita bine, sa ne intelegem bine! Eram imbracata bine, doar la emisiune”, a spus Andreea Marin pentru romaniatv.net.


loading...