Andreea Marin, suparată foc. „ATENŢIE! RECLAMĂ FALSĂ!”

Andreea Marin este extrem de suparata ca numele sau a fost folosit fara acord de o companie de produse de ingrijire a pielii! Iata ce le transmite Zana prietenilor virtuali!

27 oct. 2016, 10:09
Andreea Marin, suparată foc. „ATENŢIE! RECLAMĂ FALSĂ!”

„ATENTIE! RECLAMA FALSA! Dragii mei, tocmai mi-a fost adus in atentie acest link, in care eu apar intr-un articol cu un citat pe care nu l-am spus niciodata, aparent facand reclama unei creme pe care nu numai ca nu am folosit-o vreodata, dar de care nici nu am auzit. Eu voi face tot ce este necesar din punct de vedere legal, dar pana atunci, va rog distribuiti aceasta postare, astfel incat oamenii sa nu fie pacaliti şi sa cumpere cumva aceasta minciuna. Va multumesc!” este postarea pe care a facut-o Zana, la vederea articolului, srie ele.ro.

Citeşte şi O BLONDĂ SEXY, motivul divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk. Cine este cea care i-a spart casa vedetei TV FOTO

„Acum doi ani, nu ma puteam mandri cu felul in care aratam. Toate ridurile si liniile fine ma intristau si ma imbolnaveau. Pielea era palida si aratam ca o bunicuta obisnuita. Ajungand in pragul depresiei am decis sa schimb totul si am cautat cu disperare produse – creme anti-imbatranire, exfoliante, seruri si produse de hidratare care mi-ar fi putut imbunatati imperfectiunile tenului. Uitandu-ma la show-ul lui Dr. Oz am vazut ca prezenta o crema anti-imbatranire si am decis sa o incerc” este mesajul care a scos-o din sarite pe Zana.