Andreea Paul: Ponta a promis un milion de locuri de muncă, hocus-pontus, şomajul a crescut

Publicat: Sâmbătă, 31 August 2013 14:30 // Actualizat: Sâmbătă, 31 August 2013 14:30 // Sursa: Mediafax

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a TDL, că "vraja" USL a eşuat şi că, în pofida promisiunilor făcute, după cuvântul magic "hocus-pontus", au fost înregistrate numai eşecuri.

Foto: Mediafax

"Vraja USL a eşuat. Ponta a promis un milion de locuri de muncă, hocus-pontus, şomajul a crescut la aproape 40.000 de persoane. Ponta a promis drumuri, hocus-pontus, drumurile sunt blocate şi investiţiile la fel. Ponta a promis zece miliarde de euro investiţii străine, hocus-pontus, investiţiile străine au crescut cu o cincime în acest an", a spus aceasta.

Paul a enumerat şi alte eşecuri ale guvernării Ponta, în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene, "curăţenia la guvernare" şi dezvoltarea.

Citeşte şi Guvernul îi răspunde lui Băsescu în privinţa somajului în România: S-a redus cu 56.000 de persoane

"Ponta a promis bani europeni care să susţină bugetul public, hocus-pontus, bani europeni ioc, ba mai mult, sunt chiar mai puţini decât anul trecut. Ponta a promis curăţenie la guvernare, hocus-pontus, avem cel mai murdar guvern din istoria acestei ţări. Paisprezece miniştri nominalizaţi incompatibili sau acuzaţi de corupţie. Ponta a promis dezvoltare, hocus-pontus, economia stagnează sufocată de incompetenţa USL", a mai arătat Andreea Paul.

Ea a menţionat, pe de altă parte, că o singură persoană s-a lăsat cucerită de "vraja victoriană", respectiv Crin Antonescu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 aug 17:43
...pofida promisiunilor făcute, după cuvântul magic “hocus-pontus”, au fost înregistrate numai eşecuri. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H