Andreea Paul: Ponta a promis un milion de locuri de muncă, hocus-pontus, şomajul a crescut

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a TDL, că "vraja" USL a eşuat şi că, în pofida promisiunilor făcute, după cuvântul magic "hocus-pontus", au fost înregistrate numai eşecuri.

RomaniaTV.net
31 aug. 2013, 11:30
Andreea Paul: Ponta a promis un milion de locuri de muncă, hocus-pontus, şomajul a crescut

„Vraja USL a eşuat. Ponta a promis un milion de locuri de muncă, hocus-pontus, şomajul a crescut la aproape 40.000 de persoane. Ponta a promis drumuri, hocus-pontus, drumurile sunt blocate şi investiţiile la fel. Ponta a promis zece miliarde de euro investiţii străine, hocus-pontus, investiţiile străine au crescut cu o cincime în acest an”, a spus aceasta.

Paul a enumerat şi alte eşecuri ale guvernării Ponta, în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene, „curăţenia la guvernare” şi dezvoltarea.

Citeşte şi Guvernul îi răspunde lui Băsescu în privinţa somajului în România: S-a redus cu 56.000 de persoane

„Ponta a promis bani europeni care să susţină bugetul public, hocus-pontus, bani europeni ioc, ba mai mult, sunt chiar mai puţini decât anul trecut. Ponta a promis curăţenie la guvernare, hocus-pontus, avem cel mai murdar guvern din istoria acestei ţări. Paisprezece miniştri nominalizaţi incompatibili sau acuzaţi de corupţie. Ponta a promis dezvoltare, hocus-pontus, economia stagnează sufocată de incompetenţa USL”, a mai arătat Andreea Paul.

Ea a menţionat, pe de altă parte, că o singură persoană s-a lăsat cucerită de „vraja victoriană”, respectiv Crin Antonescu.