Delia a dat tot din casă. Ce relaţie are cu soţul ei, Răzvan Munteanu: „Nu ştiu cum reuşim asta”

Delia a dat tot din casă despre relaţia cu soţul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi călătoresc foarte des, au activități comune, iar de la distanță par cuplul perfect. Aşa să fie şi în realitate? Artista a făcut dezvăluiri şi a fost extrem de sinceră.

15 sept. 2022, 10:15
Delia a dat tot din casă. Ce relaţie are cu soţul ei, Răzvan Munteanu: „Nu ştiu cum reuşim asta”
Delia a dat tot din casă

Delia a dat tot din casă. Artista povestește că nu se pune problema de vreo ceartă între cei doi. Atât ea, cât și Răzvan Munteanu adoră pacea, echilibrul, drept urmare, slabe șanse să existe un conflict în căsnicie.

Delia a dat tot din casă

Cântăreaţa are doar cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Munteanu. Pentru ea, soțul ei reprezintă totul. Mai mult de atât,Delia povestește că cei doi funcționează foarte bine, iar partenerul său de viață are nenumărate calități care îl fac să fie un om cât se poate de complex.

Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați. Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a mărturisit artista.

Citeşte şi: Veste tristă pentru fani. Delia a luat decizia: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”

Cum se întreţine Delia la 40 de ani

Artista se mândrește cu un corp de invidiat, dar asta şi pentru că are o genă bună, care i-a adus foarte multe beneficii de-a lungul timpului. Pe lângă faptul că este foarte talentată, cântăreața și-a obișnuit fanii mereu cu sinceritatea și cu nonconformismul ei de care dă dovadă.

Vedeta mărturiseşte că nu are pătrățele şi nici nu își dorește acest lucru, pentru că acest aspect nu o ajută în cariera sa. „Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack. Nu știu de ce am simțit nevoia să transmit acest mesaj.  

Dar vă puteți imagina cât de bine arăt. Vă zic și puteți să aveți încredere. Nativ am fost înzestrată destul de bine. Dacă m-ar preocupa atât de tare treaba asta, aș arăta ca Victorias Secret (n.r. fotomodele). Ești nebun? Top! Rachetă aș fi. Imaginați-vă versiunea aia atunci când nu vă place ce vedeți la mine, că am hainele prea largi, că mă ascund după haine, că de ce nu mă îmbrac mulat. Am potențial foarte mare, am datele genetice bune. E un act de curaj să ai date genetice bune și totuși să nu-ți pese”, a transmis Delia pe rețelele sociale.