Andreea Raicu a ajuns la SPITAL. Diagnostic DUR al MEDICILOR

Andreea Raicu este adepta unui stil de viata extrem de sanatos, bazat pe alimentatie corecta si sport. Chiar si asa, organismul vedetei a cedat.

13 ian. 2017, 14:47
Andreea Raicu a ajuns la SPITAL. Diagnostic DUR al MEDICILOR

Andreea Raicu a ineceput sa acuze de trei saptamani stari de rau si nu reusea sa isi mai revina, motiv pentru care a facut o vizita la spital. Diagnosticul: o raceala netratata corespunzator i-a slabit organismul.

Andreea Raicu, implicată într-un accident rutier

„Si pentru ca nu suportam sa fiu bolnava, ignoram complet simptomele pe care le aveam. Mergeam inainte fara sa ma abat de la ce aveam de facut. Nici nu se punea problema sa merg la doctor. In cazul in care devenea mai grav, cel mult acceptam sa iau niste medicamente.(..) De cateva saptamani, m-am simtit rau. Am luat tot felul de medicamente pentru tuse. Insa in loc sa mi se vindece, parea ca devine din ce in ce mai puternica. Ieri dimineata, pentru ca nu se mai potolea, iar energia mea era la cote minime, am hotarat sa merg la doctor. Recunosc ca am fost influentata de faptul ca in jurul meu multi oameni au fost diagnosticati cu pneumonie.”, a scris Andreea Raicu pe blogul ei.