Andreea Raicu a luat o decizie uriașă: „Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc”

Andreea Raicu a luat o decizie pe care foarte puține dive din mediul online ar fi avut curajul să o ia. Vedeta TV a renunțat la telefon și rețelele de socializare pentru a se putea conecta la ceea ce trăiește în prezent.

15 feb. 2023, 22:37
Andreea Raicu a luat o decizie uriașă: „Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc”
andreea raicu - yoga- meditație

Andreea Raicu este cunoscută deja în mediul online pentru sfaturile utile pe care le împărtășește cu bucurie internauților. Aceasta are deja o omunitate solidă atât pe pagina de Instagram, cât și pe blog-ul personal pe care dezvăluie frecvent trucurile pe care le-a găsit pentru a atinge fericirea. Vedeta TV și-a făcut un cadou special, respectiv o vacanță de două săptămâni în Thailada. Vedeta în vârsta de 45 de ani a profitate de fiecare clipă petrecută la plajă, de soarele puternic, de ședințe de yoga și meditație, dar și de un peisaj rupt din filme.

Citește și: Răspunsul dat de Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată

Deși Andreea Raicu își desfășoară o bună parte din activitatea de zi cu zi în mediul online, aceasta s-a hotărât să lase telefonul în valiză și să se deconecteze total de la stresul cotidian.

„Vacanța pentru mine înseamnă liniște, deconectare, răsfăț și iubire! Să am libertatea  să pot face ce vreau, ce vor corpul și sufletul meu. După o perioadă dificilă am nevoie întotdeauna de liniște – să îmi odihnesc corpul, să nu mă grăbesc nicăieri, să fac totul în ritmul meu, fără niciun alt plan decât cel ghidat în interiorul meu.

Cele două săptămâni în Thailanda au fost ca o gură de aer de care aveam nevoie!!”, a povestit Andreea Raicu pe Instagram. Vedeta a dat mai multe detalii despre vacanța de vis din Thailanda pe blog-ul ei.

„Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc acolo unde sunt. Deconectare de la telefon, cu tot ce aduce el. Să mă las răsfățată, să mă prostesc, să râd, să merg în picioarele goale peste tot și într-o pereche de pantaloni scurți fără să îmi pese de nimic, să mănânc orice îmi place și oricând simt. Am nevoie de iubirea care mă face să mă apropii mai mult de mine și de lucrurile simple. Iubirea pe care o simt în mod autentic și necondiționat. Asta îmi place să simt în vacanță. Au fost două săptămâni în care nu am făcut decât să îmi odihnesc mintea și corpul. Mi-am închis telefonul și am avut unul separat, pentru urgențe”, a notat frumoasa vedetă pe www.andreearaicu.ro .

„Nu am avut acces la Instagram, e-mail și nici numere de telefon. Am fost liberă să mă bucur de liniște, de cărți (am citit 3), de soare, de masaje, de somn, de apă, de nisipul alb, de mâncarea incredibilă. M-am plimbat pe plajă, am făcut yoga, am meditat, am râs mult… Am făcut ce aveam nevoie”, a mai adăugat Andreea Raicu despre vacanță în Thailanda.

Chiar dacă nu a avut acces la rețelele de socializare și nici la telefon, Andreea Raicu a postat la întoarcerea din vacanță cele mai frumose poze cu ea, în cele mai sexy costume de baie, după cum se poate admira în fotografii. Mai mult decât atât, într-o poză, Andreea Raicu a fost fotografiată cu spatele și apare goală într-un pat, în timp ce făcea yoga. Vedetă emană senzualitate prin toți porii.

„Feminitatea ține de felul în care te simți, nu de cum arăți! (…) Eu am început să mă simt feminină abia după vârsta de 40 de ani! Deși am mai făcut ședințe foto dezbrăcată târziu m-am simțit bine în pielea mea…”, a mai spus Raicu la un moment dat.

Citește și: Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața: „Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge”