Andreea Raicu, accidentată grav. Are piciorul imobilizat. Primele imagini cu vedeta

Andreea Raicu s-a accidentat atât de tare la picior că a fost nevoită să și-l pună în ghips.

22 feb. 2024, 15:30
Andreea Raicu, accidentată grav. Are piciorul imobilizat. Primele imagini cu vedeta

Andreea Raicu a dezvăluit că are degetul rupt și din acest motiv nu va mai putea să poarte tocuri câteva săptămâni, un tip de încălțăminte clasic pentru vedetă.

„Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram.

Citește și Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut

„Bad luck. Deget rupt. Doare mai tare decât vă imaginați, dar sunt pe cele mai bune mâini”, a adăugat vedeta. Fanii i-au lăsat o mulțime de mesaje de încurajare și i-au transmis însănătoșire rapidă.

Cu ce se ocupă Andreea Raicu

Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni.

Andreea Raicu s-a retras din televiziune cu mulți ani în urmă, deși aceasta e meseria care i-a adus succesul, și a decis să se dedice altor activități.

Și-a deschis un magazin fizic de haine și pare să îi meargă din ce în ce mai bine, având un profit de 121,980.00 lei în 2022.

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune”, a explicat vedeta, pentru Ego.ro.

„Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea. În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”, a adăugat Andreea Raicu.

Nu e singura activitate a Andreei Raicu. Fosta prezentatoare oferă și cursuri de dezvoltare personală, nutriție, beauty și fashion.

Citește și Mircea Bravo, în culmea fericirii. Vlogger-ul a devenit tată: ”Seamănă mult cu mine”