Mircea Bravo, în culmea fericirii. Vlogger-ul a devenit tată: ”Seamănă mult cu mine”

Mircea Bravo, în culmea fericirii. Vlogger-ul a devenit tatăl unei fetițe. ”Seamănă mult cu mine”, a scris Mircea Bravo pe Instagram, unde a postat și două fotografii din maternitate.

22 feb. 2024, 14:08
Mircea Bravo, în culmea fericirii. Vlogger-ul a devenit tată: ”Seamănă mult cu mine”

Mircea Bravo este în culmea fericirii. Soția lui, Georgiana, a adus pe lume o fetiță. Fericiții părinți au ales numele Mira.

”De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris Mircea Bravo.

Citește și: Vlăduța Lupău a dat cărțile pe față. S-a cunoscut cu Adi Rus când fiecare era implicat într-o altă relație. „Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche”

Imediat, fanii lui au sărit cu felicitări. ”Felicitari! Sa va bucurați de ea și să vă aducă multe binecuvântări”, ”Felicitari! 🍾🥂 Sa fie sanatoasa! Ma bucur tare pentru tine, pentru voi! Felicitari mamicii! ”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, pusă față în față cu fosta soție a primului ei soț. L-au desființat pe bărbatul cu care au trăit ani de zile: „Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice”