Bitză a revenit în forţă. A vorbit deschis despre prieteniile din hip-hop-ul românesc şi a lansat un nou album

Bitză este unul dintre artiştii care au contribuit foarte mult la dezvoltarea hip-hop-ului românesc. După câţiva ani petrecuţi în Spania, el a revenit acasă şi a lansat un nou album, "Sevraj II"

01 mai 2023, 12:42
Bitză a revenit în forţă. A vorbit deschis despre prieteniile din hip-hop-ul românesc şi a lansat un nou album

Bitză a revenit în atenţia industriei muzicale din România, după ce a locuit  în Spania, pentru câţiva ani. Invitat în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, artistul a vorbit depre noul album, „Sevraj II” Albumul  conţine 17 piese și featuring-uri cu mai multe nume din industria muzicală românească.
Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

Citeşte şi Cum s-a răzbunat Tudor Chirilă, după ce a fost bătut de fratele său. „M-a salavat tata!”

„Sevraj II vine la aproape 20 de ani distanță față de Sevraj Iși are vreo 17 trackuri. Reprezintă un „Back to the roots”(întoarcere la rădăcini) așa ca stil și ca abordare și mă bucur foarte tare că am avut invitați pe Sevraj doi o mare parte din cei pe care i-am avut pe Sevraj I.”, a precizat Bitză.

Artistul a vorbit şi depre prieteniile din hip-hop-ul românesc: Prieteniile, da, ceea ce e foarte special și greu de găsit în muzica românească având în vedere ego-urile și tot felul de alte chestii personale. Dar nu e cazul în situația noastră și mă bucur că și pe Sevraj II am colaborat cu Tata Vlad, cu Ombladon, cu FreakaDaDisk, K-Gula și pregătim și un concert de lansare pe 5 mai la Guesthous Club, unde o să fie majoritatea invitaților de pe album cu mine pe scenă și mi-am mai chemat și alți camarazi alături de care am colaborat, respectiv Adrian Despot o să fie cu mine acolo. Vlad Dobrescu, băieții de la Bad and Boujee, cei care au și pe Kiss FM emisiune, suntem colegi la Kiss FM, Samurai, o să fie mulți acolo, Bvcovia, Phunk B, o să fie spumă, așa că vă aștept pe toți acolo, pe 5 mai”, a spus Bitză, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Citeşte şi FOTO: Cu cât se vinde una dintre cele mai rare bancnote de după Revoluție. El e românul care vrea bani pentru vacanță all-inclusive la bulgari 🙂

Din punctul lui de vedere, Bitză consideră că reacţiile primite la adresa noului album sunt unele foarte bune.

„Reacțiile-s foarte bune și am fost un pic îngrijorat cum va fi primit album, în sensul în care e un old school, adică nu e ceva vreun fresh sau în trend, din punctul ăsta de vedere. Și m-am bucurat foarte tare de reacții pozitive și exact în rândul generației ăsteia tinere. Deci mă bucur de reacții foarte bune și cred cumva că am am reușit să readuc genul de muzică pe care o asculta cam toată lumea acum 20 de ani”, a conchis artistul.