George Burcea a cucerit America! Rolul lui Lurch din Wednesday i-a pus lumea la picioare: ”Mă simt atât de binecuvântat”

George Burcea a reușit să cucerească America! Deși nimeni nu ar fi crezut că va reuși, fostul soț al Andreei Bălan a devenit idolul tuturor și asta datorită rolului majodomului Lurch din Wednesday.

01 mai 2023, 13:20
George Burcea a cucerit America! Rolul lui Lurch din Wednesday i-a pus lumea la picioare: ”Mă simt atât de binecuvântat”
George Burcea a cucerit America! Rolul lui Lurch din Wednesday i-a pus lumea la picioare: ”Mă simt atât de binecuvântat”

George Burcea a cucerit America! George Burcea este în culmea fericirii pentru că în sfârșit visul său de a deveni un actor celebru a devenit realitate.

Citește și Ce se mai întâmplă cu Viviana Sposub și George Burcea de când au plecat în America. Vedeta, mai sinceră ca oricând: „Deja am obosit”

George Burcea a cucerit America!

Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca un simplu rol de majordom să îi aducă celebritatea, George Burcea a avut răbdare și iată că acum munca sa de atâția ani a fost răsplătită cu vârf și îndesat.

Acum, Geroge Burcea trăiește cele mai frumoase momente din viața și cariera sa. Actorul, devenit deja celebru în întreaga lume pentru rolul Lurch din Wednesday, este invitat să participe la tot felul de evenimente care au loc în diferite colțuri ale lumii.

După ce a devenit celebru la Hollywood, George Burcea și-a luat iubita și s-au mutat la New York pentru a putea participa la toate  evenimente la care este invitat. Surse apropiate celor doi spun că actorul nu merge pe gratis la aceste evenimente și că unele dintre ar fi foarte bine plătite.

În timp ce în România a fost văzut foarte mulți ani ca fiind doar fostul soț al Andreei Bălan, viața lui George Burcea s-a schimbat radical  după ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului Wednesday, unde au stat pe covorul roșu alături de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci.

Acum, George Burcea este invitat peste tot și nu doar atât, actorului i se pune la dispoziție limuzină și tot felul de condiții de cinci stele.

Conturile lui George Burcea s-au rotunjit cu câteva zeci de mii de euro și asta numai pentru faptul că în urmă cu câteva luni dădea autografe pe postere și materiale promoționale pentru fani.

Recent, actorul a anunțat pe rețelele de socializare că în următoarele zile este invitat la un eveniment din seria Comic Con, din Las Vegas, unde va da din nou autografe.

„First day of Comic Con în Las Vegas. Mă simt atât de binecuvântat”, a scris George Burcea.

Mai mult, acesta a dezvăluit că în perioada 5-7 mai va zbura în Costa Rica, la Comic Con – un eveniment organizat cu actori din serialul devenit celebru deja.

Surse de la Hollywood spun că pentru participarea la astfel de evenimente vedetele pot primi până la 20.000 de euro. Tot ce trebuie să facă actorii este să stea câteva zile în anumite locuri, unde vorbesc cu fanii, își fac fotografii cu ei și dau interviuri despre serial.

 Citește și Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când nu mai apare la TV. Iubita lui George Burcea vrea să cucerească America