Andreea Raicu, făcută praf de fostul iubit. Frank Colin a dezvăluit adevărul despre aventura pe care a avut-o cu vedeta: „Ești nemăritată, nu ai copii. Asta spune totul despre tine. Ești isterică”

Andreea Raicu a fost pusă la zid de fostul ei iubit Frank Colin. Bărbatul susține că aceasta a fost pentru el doar o aventură și a subliniat că niciodată nu s-a pus problema ca între ei să fie mai mult de atât.

25 iul. 2023, 09:05
Andreea Raicu, făcută praf de fostul iubit. Frank Colin a dezvăluit adevărul despre aventura pe care a avut-o cu vedeta: „Ești nemăritată, nu ai copii. Asta spune totul despre tine. Ești isterică”
Andreea Raicu, făcută praf de fostul iubit. Frank Colin a dezvăluit adevărul despre aventura pe care a avut-o cu jurnalista: „Ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre tine. Ești isterică”

Andreea Raicu este una dintre cele mai urmărite persoane din showbiz-ul românesc, iar acest lucru se datoreză faptului că vedeta are extrem de multe experiențe pe care le împărtășește cu urmăritorii ei. Ea comunică în mod constant cu fanii prin intermediul blog-ului ei. Andreea Raicu a avut parte de numeroase experiențe de-a lungul vieții, însă nu toate a fost dintre cele mai frumoase. De exemplu, vedeta a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută cu fostul ei iubit. Scandalul a pornit de la faptul că Andreea Raicu a criticat-o pe Maria Marinescu pentru faptul că ar intra în relații amoroase cu foștii ei parteneri. În urma acestor afirmații, Frank Colin, fostul ei soț, s-a simțit nevoit să intervină și să îi ia apăreare, iar atitudinea pe care a abordat-o a fost cât se poate de umilitoare pentru Andreea.

Citește și: Wizz Air a comis-o din nou! Andreea Raicu tună și fulgeră. Cum a reușit compania aeriană să îi distrugă vedetei ziua de naștere

În vara anilor 2000, Andreea Raicu și Frank Colin trăiau o scurtă poveste de dragoste și chiar dacă drumurile lor s-au despărțit cei doi păreau să fi rămas prieteni. Ulterior, ea a început o relație cu Tudor Chirilă, iar Frank o căsnicie cu Maria Marinescu, care a devenit și mama copiilor lui. Atunci când Frank Colin a intrat la închisoare, Andreea Raicu a bătut un apropo cu privire la Maria Marinescu, afirmând că nu și-ar dori să fie în locul ei. În plus, aceasta a susținut că bărbabtul ar fi cerut-o de soție în trecut. Auzind această afirmație, Frank a răbufnit și a avut o replică cât se poate de tranșantă la adresa Andreei. Bărbatul susține că pentru el Andreea Raicu a fost doar o aventură și că, de asemenea, jurnalista l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă cu el.

„Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? Permite-mi să îți reimprospatez memoria și să pun lucrurile în ordinea în care s-au întâmplat cu adevărat, se poate? Voi fi cât de drăguț pot și, sincer, nu îmi amintesc atât de multe despre ține! La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o țară într-altă, bucurându-mă de viață 100%. Căsătoria era totalmente în afară planurilor mele. Această scurtă relație, sau aventură pe care am avut-o cu ține nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani și în fiecare noapte ieșeam în oraș și mă întorceam acasă… cu altcineva! În general, mă port că un gentleman cu femeile, așa că probabil ai visat că te voi cere de soție, deși amândoi știam cu siguranță că eu NICIODATĂ nu voi face asta! Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre felul tău de a fi. Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie că tine, care este isterică, o femeie care într-o zi plânge din nimic, iar a două zi este fericită fără să știe de ce. Cred că mă confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am plătit un șofer și un bodyguard pentru a fi la cheremul tău? Nu îmi amintesc asta și, dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță ar fi apărut în ziare, dar nu s-a întâmplat. Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurtă noastră aventură, aveai deja o relație cu altcineva și, cum nu erai mulțumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac. Să spun numele bărbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disparată să vii la mine când eram în vacanță. Îți aminteșți pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua. Singură persoană care s-a aflat în inima mea este mama fiului meu. E o femeie splendidă, inteligență și mi-a dat un copil minunat, o femeie care a avut parte de mai mult decât a avut vreodată și mai mult decât vei avea tu vreodată. Ți-am dorit întotdeauna binele și încă îți doresc acest lucru, iar interviul tău neașteptat și inutil nu face decât să arate faptul că ești geloasă pe mama fiului meu. Nu îți face griji, nu este prea târziu pentru tine, dragostea nu are vârstă și încă o poți întâlni și tu, depinde însă doar de tine dacă o poți păstra sau nu. Serios acum, amintește-ti un lucru, eu nu am greșit față de nimeni, a-mi respectă aproapele reprezintă o prioritate pentru mine. Cu toate acestea, nu îmi este frică de nimeni și de nimic. Cine vrea să se joace cu mine sau cu familia mea, fii sigură că nu mă voi da la o parte și cu siguranță îl voi înfruntă, așa că dată viitoare când ai nevoie de promovare, găsește-ți altă persoană sau asumă-ți consecințele! Acest sfat este atât pentru tine, cât și pentru oricine altcineva”, a scris Frank Colin pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a încercat să discute cu Tudor Chirilă despre comentariul făcut de Frank Colin și să explice că nu a fost vorba despre nicio infidelitate, însă cântărețul nu i-a răspuns la telefon.

„Andreea Raicu și-a sunat fostul iubit, însă acesta i-a închis telefonul în nas. Andreea se simte umilită de cele spuse de Frank și plânge în continuu. Zile întregi i-a fost rușine să iasă din casă. Ea nu a dat niciun fel de declarație la adresa Mariei, iar Frank a jignit-o gratuit”.

Andreea Raicu a oferit și o replică, prin care a încercat să clarifice această situație.

“Vreau sa clarific o poveste recent aparuta in presa romaneasca. Stiu, in acelasi timp, ca in astfel de situatii este aproape imposibila o limpezire totala, cu eliminarea tuturor efectelor. Desi de obicei nu fac asta, acum ma vad obligata sa fac o precizare. Nu am dat niciun interviu sau vreo declaratie si nu am facut niciun comentariu legat de vietile altor oameni. Nu ma intereseaza ce fac altii, pentru eu cred cu tarie ca fiecare alege cum sa isi traiasca viata. In plus, in acest caz, omul care s-a considerat lezat de o inchipuita pozitie a mea se afla intr-o situatie grea, care probabil l-a facut sa nu vada lucrurile corect”, a fost reactia Andreei Raicu.

Citește și: Timpul nu iartă pe nimeni. Andreea Raicu, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Elegantă, rafinată, dar îmbătrânită prematur. Cum arată acum una dintre cele mai dorite femei din România