Andreea Raicu, întâmplare nefericită în vacanță: „Din cauza nebuniei din aeroporturi…”

Andreea Raicu a plecat într-o vacanță pe care o aștepta de multă vreme, însă a avut parte de o întâmplare nefericită. Vedeta le-a povestit fanilor săi ce i s-a întâmplat.

08 iul. 2022, 16:22
Andreea Raicu, întâmplare nefericită în vacanță: „Din cauza nebuniei din aeroporturi…”

Andreea Raicu face parte din categoria călătorilor care nu și-au recuperat bagajul de cală. Vedeta a fost suficient de inspirată încât să își ia la ea și un bagaj mai mic, de mână, pe care l-a avut cu ea în avion. Deși ar fi trebuit să-și recupereze bagajul de cală până acum, fosta prezentatoare încă e nevoită să aștepte.

„Sâmbătă am plecat în vacanță. Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei, pentru ca eu obișnuiesc să „travel light”. Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Andreea le-a dat și sfaturi utile celor care se pregătesc să plece în vacanță. Nu e singura căreia i s-a întâmplat acest lucru. Din cauza dezorganizării din aeroportului și din cauză că foarte mulți oameni pleacă în vacanțe, au apărut numeroase incidente de acest tip. Tocmai de aceea, Andreea Raicu îi sfătuiește pe toți să acționeze la fel. Să opteze și pentru un bagaj de mâncă pe lângă cel de cală.

„Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything! Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile pe care de abia așteptam să le îmbrac”, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Vedeta încearcă, totuși, să vadă partea plină a paharului și spune că un bagaj mic la îndemână are mai multe avantaje.

„În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare! Ai nevoie de organizare, minte relaxată, care întelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba, daca vrei să fie bine!”, a continuat aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Citește și Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând: „Mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi”Citește și Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”