Andreea Raicu, părere tranșantă despre Andreea Marin. Vedeta nu a ezitat nicio secundă: „Alegerile noastre ne reprezintă, spun ceva despre noi”

Andreea Raicu a vorbit fără perdea despre colega ei de breaslă, Andreea Marin. Ce părere are vedeta despre aceasta.

06 mai 2023, 20:49
Andreea Raicu, părere tranșantă despre Andreea Marin. Vedeta nu a ezitat nicio secundă: „Alegerile noastre ne reprezintă, spun ceva despre noi”
Ce spune Andreea Raicu despre colega ei de breaslă, Andreea Marin

Andreea Raicu a atras de partea sa, de-a lungul carierei, o cimunitate mare de fani, asta datorită carismei și sincerității de care a dat întotdeauna dovadă.

Vedeta de televiziune a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost întrebată de către moderatoare care este vedeta de la noi căreia i-ar schimba stilul vestimentar. Vedeta nu a ezitat nicio clipă și a numit-o chiar pe colega ei de breaslă, Andreea Marin, aducând și câteva argumente.

Citește și: Andreea Raicu, amănunte despre relaţia cu Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional”

Andreea Raicu este o cunoscătoare în domeniul modei, având un magazin fizic de haine, dar și unul online.

„Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar. Cred că aş îmbrăca-o mult mai simplu.

Evident că, alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea”,  a spus Andreea Raicu.

Citește și: Boala de care suferă Andreea Marin. Prezentatoarea a aruncat bomba, după ce a mers să se trateze în Turcia

Vedeta a mai spus și că, fiind un domeniu de care este foarte pasionată și în care activează, e de părere că sexul frumos are acum o energie masculină puternică, iar unele persoane uită să fie feminine, din punct de vedere al stilului vestimentar.

„Pentru că noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase şi o haină foarte feminină, cu nişte detalii care te fac să te simţi bine, de foarte multe ori produc o transformare foarte mare în persoanele care poartă hainele noastre”, a mai spus Andreea Raicu.