Andreea Raicu, reacție neașteptată în online. Ce spune vedeta despre persoanele care își afișează viețile perfecte pe internet. „Nu face decât să ne deconecteze de la oamenii cu adevărat importanți”

Andreea Raicu și-a exprimat părerea despre persoanele care își postează în Social Media viețile perfecte, fără probleme și lucruri care merg prost.

07 feb. 2024, 10:25
Andreea Raicu, reacție neașteptată în online. Ce spune vedeta despre persoanele care își afișează viețile perfecte pe internet. „Nu face decât să ne deconecteze de la oamenii cu adevărat importanți”

Andreea Raicu e urmărită de mulți oameni pentru sfaturile pe care le dă și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Recent a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni referitoare la oamenii care vor să pară perfecți în Social Media.

Andreea Raicu a lipsit în ultimele vreme de pe internet, a simțit nevoia să ia o pauză pentru a se concentra mai mult pe alte activități importante pentru ea.

Vedeta a vorbit despre competiția dintre oamenii din online și despre motivele pentru care fiecare încearcă să iasă în evidență afișându-și viața perfectă.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”

„Mi-au spus diverși oameni că pare că m-am plictisit de social media și mă gândesc că poate și unii dintre voi simțiți la fel. Voi fi sinceră pentru că am promis că voi fi mereu așa. Voi vorbi din cele două poziții diferite în care mă aflu, cea de creator de conținut și cea de consumator de Social Media. Nu este vorba despre plictiseală, ci despre o nevoie. Am început anul în India, unde mi-am reamintit cât de minunat este să fii înconjurat doar de oameni care trăiesc conștient, care sunt prezenți cu totul, care te ascultă, care te văd și te simt, cu care poți avea conexiuni reale.

Aceasta este nevoia mea, atât de la relațiile față în față cu prieteni apropiați, dar și cele cu voi, cei care urmăriți pagina mea. Am nevoie ca aceste conexiuni să fie autentice, firești și în ritmul în care simt să se întâmple. Nu este vorba despre cantitate, de content doar de dragul conținutului, de milioane de filmulețe pe fast-forward, despre genți, haine și vacanțe scumpe, ci despre viața adevărată, așa cum se desfășoară ea și în ritmul în care se desfășoară.(…)

Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist… familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale… sfaturile despre cum să-ți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre, care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice.

Există oameni pe care îi admir și îi urmăresc cu drag, dar zgomotul a devenit atât de mare încât de multe ori am senzația că te pierzi când spui ceva relevant. Simt să-mi protejez liniștea, care este foarte prețioasă pentru mine. Într-o lume în care avem senzația că social media ne ajută să stăm conectați, adevărul este că nu face decât să ne deconecteze de la noi înșine, de la oamenii cu adevărat importanți, oameni cu care nu suntem prezenți pentru că suntem mereu cu ochii în telefon”, a scris Andreea Raicu pe internet.

Citește și Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

Postarea Andreei s-a viralizat rapid, adunând o mulțime de aprecieri și comentarii din partea internauților. Mulți au fost de acord cu cele spuse de ea. Printre aceștia s-a numărat pe Virgil Ianțu, care i-a lăsat un mesaj în care a spus că Social Media nu face altceva decât să distanțeze oamenii în realitate.

„Virgil Ianțu: De mult timp spun și eu ca e un spațiu care te îndepărtează de viața reală, te ține captiv intr-o lume inexistentă de fapt, și îți fură timpul cu adevărat important pentru suflet.

Andreea Raicu: Exact. Ador ca atunci ca ne vedem nu stai niciodata pe telefon.

Virgil Ianțu: Mulțumesc ca îmi împărtășești gândurile!”, a fost dialogul purtat de Virgil Ianțu și Andreea Raicu, pe Instagram.