Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus din nou adio și se pare că de această dată nu mai este cale de împăcare. Vedeta este extrem de dezamăgită de fostul său iubit pentru care a făcut de-a lungul timpului foarte multe sacrificii.

07 feb. 2024, 09:52
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! Se pare că cei doi au decis să pună punct relației lor la scurt timp, după ce Bianca Drăgușanu a fost externată din spital.

Citește și Bianca Drăguşanu o apără pe Eva, deşi nu prea se suportă cu Cătălin Măruţă: „Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio!

Recent, Bianca Drăgușanu a suferit o intervenție de lifting facial și în timp ce ea se afla pe patul de spital, Gabi Bădălău se distra în cluburile de fițe din Capitală, în compania altor domnișoare.

Surse apropiate celor doi spun că Bădălău nu a mers să o viziteze pe iubita sa la spital, iar aceasta a a fost extrem de dezamăgită, motiv pentru care a decis să se despartă de cel pentru care a făcut foarte multe sacrificii.

”El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău. Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță, singură, un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei ”, au declarat surse apropiate celor doi pentru CANCAN.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că plănuiește o schimbare radicală de look și că este dispusă să renunțe la o mare parte din acidul pe care îl are injectat, astfel încât să arate mai natural, dar și mai bine. Din păcate, schimbarea nu a fost una de bun augur.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice, potrivit Click!.

Citește și Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Este aproape de nerecunoscut