Andreea Raicu, secretul siluetei sale: „Eu nu-mi impun nimic cu strictețe”. Cum arată farfuria vedetei într-o zi obișnuită

Andreea Raicu are 46 de ani și se menține într-o formă fizică invidiată de multe tinere. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate astfel.

11 aug. 2023, 09:56
Andreea Raicu, secretul siluetei sale: „Eu nu-mi impun nimic cu strictețe”. Cum arată farfuria vedetei într-o zi obișnuită

Andreea Raicu a plecat în vacanță în Grecia și le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cum arată mesele ei din fiecare zi.

Citește și Culiță Sterp, vacanță cu peripeții cu familia. Ce i s-a întâmplat îndrăgitului manelist

„Dieta nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând.

De aceea, oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1. La mic dejun trebuie să am curcubeu în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da.

2. La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar… depinde ce-mi face cu ochiul.

3. Cina ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru o digera mese grele”, a scris Andreea Raicu pe rețelele sociale.

Andreea Raicu a spus că nu-și impune reguli și că alege să meargă pe varianta consum cu moderație. De asemenea, vedeta a explicat că e foarte atentă la ce îi cere corpul.

Citește și Cristina Vasiu a slăbit 18 kilograme. Cum a reușit să ajungă la greutatea dorită: „Sunt naturiste, foarte bune și gustoase”

„Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine. Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație. Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu.”, a continuat ea.

Andreea Raicu nu mai mănâncă carne de ani de zile

Vedeta a renunțat să mai mănânce carne cu ani de zile în urmă, iar această schimbare a venit natural, atunci când a decis să țină post.

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, spunea artista în trecut.