Culiță Sterp, vacanță cu peripeții cu familia. Ce i s-a întâmplat îndrăgitului manelist

Culiță Sterp a plecat cu familia în vacanță în Cipru, însă nu a fost o experiență pe care o așteptau. Înainte să plece de la hotel, artistul a trecut printr-o situație neobișnuită și s-a consultat cu urmăritorii săi de pe internet.

11 aug. 2023, 09:18
Culiță Sterp, vacanță cu peripeții cu familia. Ce i s-a întâmplat îndrăgitului manelist
Culiţă Sterp a postat imaginea

Culiță Sterp a plecat în vacanță cu Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Problemele au început când cel mic, în vârstă de doi ani, a vrut să se joace cu cheia mașinii închiriate.

Culiță Sterp i-a dat micuțului cheia, dar nu a bănuit niciun moment ce avea să urmeze. Copilul a scăpat cheia în casa liftului și nu a mai putut fi găsită.

Citește și Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe. Ce procese i-a deschis antrenorul impresarei: „Nu există pe pământul ăsta”

Artistul a încercat să rămână calm și le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat.

„Încă o belea făcută de domnul….de acum începe distracția. Ce ai făcut cu cheia? Unde-i cheia? Unde ai scăpat-o? Ai scăpat-o în gaura de la lift! A scăpat cheia de la mașină, of! Ce să fac acum? Cum o mai recuperez acum? A scăpat cheia, băi fraților, și e mașină închiriată, că suntem în vacanță! M-a lăsat amanet. Mașină închiriată în vacanță. Mi-a pierdut cheia. Mi-a băgat-o în gaura de la lift și s-o tot dus șase etaje. Ce fac acuma? Sunăm să aducă cheia de rezervă. Dar cine știe…dacă nu are? Acum trebuia să plecam cu mașina? Ce facem, Milan?”, a spus Culiță Sterp pe TikTok.

Culiță Sterp a sunat la compania de închiriat mașini ca să obțină o cheie nouă. De asemenea, a cerut ajutorul personalului hotelului pentru a recupera cheia blocată între etaje. Cheia a fost găsită după câteva ore, dar numai pe jumătate.

Citește și Adda se luptă în continuare cu boala Lyme. Artista face declarații cutremurătoare: „Uneori, abia mă pot mișca din cauza durerilor”

„E ruptă. A găsit-o tati, dar e așa ruptă. Ce să facem? Lasă că ne descurcăm, o descuiem cu ăla. Am recuperat doar jumate din ea. E bine și așa, ne descurcăm cred”, a povestit Culiță Sterp fanilor de pe Social Media.