Andreea Raicu și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților singură. Ce a transmis vedeta pe rețelele sociale, alături de câteva imagini aproape dezbrăcată. ”Am fost singură”

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite femei de la noi din țară. Vedeta își surprinde fanii de fiecare dată cu citatele care îndrumă femeile către regăsirea de sine și iubirea față de propria persoană. De data aceasta, de Ziua Îndrăgostiților, vedeta a transmis un mesaj foarte important.

18 feb. 2024, 09:51
Andreea Raicu și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților singură. Ce a transmis vedeta pe rețelele sociale, alături de câteva imagini aproape dezbrăcată. ”Am fost singură”

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite femei de la noi din țară. De cele mai multe ori, aceasta își surprinde fanii cu citatele care îndrumă femeile către regăsirea de sine și iubirea față de propria persoană.

De data aceasta, de Ziua Îndrăgostiților, vedeta a transmis un mesaj foarte important.

Citește și Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Ce profit uriaș a avut firma fostei prezentatoare tv. „Am avut curaj”

Andreea Raicu nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din România.

În vârstă de 46 de ani, vedeta are o comunitate impresionantă de fani, mai ales că este în atenția publicului deja de foarte multă vreme.

De-a lungul timpului, aceasta a încercată să se regăsească prin diferite activități spirituale.

Andreea Raicu, imagini picante

Deși multe femei nu își pot imagina o viață fără un partener, Andreea Raicu este exemplul ideal că o femeie poate fi fericită și singură.

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. De data aceasta și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu un pictorial îndrăzneț, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe care și-a petrecut-o însă singură.

”Ziua Îndrăgostiților este de cele mai multe ori asociată cu dragostea romantică, dar este și ocazia perfectă de a sărbători cea mai importantă relație din viața ta – cea pe care o avem cu noi înșine”, a transmis Andreea Raicu, alături de o ședință foto în care apare parțial dezbrăcată.

„Atât în perioadele în care am fost într-o relație cât și în cele în care am fost singură, am înțeles rolul profund al iubirii de sine și al autonomizării. Acestea sunt fundația pe care poți construi orice”, se mai arată în postarea vedetei.

Citește și Andreea Raicu face praf „cuplurile perfecte” de pe Instagram: „În casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

„Tu nu că nu poți, ci nu vrei să ai o relație”, i-a spus cineva Andreei la secțiunea comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)