Andreea şi Cristi divorţează, s-a aflat motivul. Au împreună doi îngeraşi de fetiţe!

Andreea Perju a divorțat de soțul ei după 13 ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit recent motivul pentru care a ales să se despartă de Cristi Donciu, bărbatul cu care are două fetițe, Mara (12 ani) și Ada (9 ani).

09 ian. 2023, 11:52
Andreea şi Cristi divorţează, s-a aflat motivul. Au împreună doi îngeraşi de fetiţe!

Andreea Perju a anunțat la sfârșitul anului trecut că a divorțat de tatăl fetițelor sale, după 13 ani de căsnicie.

Actrița, în vârstă de 38 de ani, a început acum o viață nouă. Recent, vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru revista OK! Magazine, detalii despre mariajul pe care l-a avut cu Cristi Donciu, dar mai ales motivul pentru care a ales să divorțeze de el.

Citiți și: O nouă despărţire bombă în showbiz, şi-au spus „ADIO!” după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea”

Andreea Perju a mărturisit că a luat decizia de divorța, „cu foarte mare greutate”

Vedeta a mărturisit că ea a ales să divorțeze de bărbatul cu care are două fetițe și că au fost nevoie de patru ani pentru a lua această decizie.

„Noi am avut o relație superbă. A fost relația care, pentru mine, va rămâne cea mai semnificativă, pentru că din această relație au reieșit cele mai minunate fetițe de pe fața pământului. Iar copilele astea m-au echilibrat, mi-au dat un sens în viață și o putere, pe care sigur mi-ar fi fost mult mai greu să mi-o găsesc, neavându-le pe ele.

Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa. Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine. Și mi se pare important și ce valori le transmit fetițelor mele: faptul că, atunci când te căsătorești, rămâi în acel mariaj orice ar fi sau că e al naibii de greu să faci pasul ăsta și să iei decizia de-a pleca după o perioadă atât de lungă și de frumoasă și de-a accepta că, din păcate, nu mai poate fi salvat nimic acolo?  Da, eu am luat decizia, cu foarte mare greutate”, a spus Andreea Perju.

În același interviu, Andreea Perju a mărturisit că ea și soțul ei nu se mai înțelegeau de aproximativ doi ani, deoarece au început să gândească mult prea diferit.

„Real îți spun că mi-a luat patru ani să mă decid, iar acum suntem după un an și jumătate de când am luat acea decizie. Pur şi simplu, la un moment dat, am început să gândim foarte diferit, am ajuns să ne dorim lucruri diferite și nu ne mai întâlneam într-un punct comun. Eu nu am ce să îi reproșez lui. Iar pe noi ne vor lega întotdeauna fetele, un numitor comun extrem de important Pentru mine, 2022 a fost un an în care am trăit cât în cinci ani, din toate punctele de vedere. Va trebui să demontez, să remontez și să mă obișnuiesc cu luatul deciziilor de una singură. Acum, dimineața, când deschid ochii, știu că sunt pe cont propriu, după o lungă perioadă în care noi eram foarte dependenți unul de altul. Noi ne sfătuiam pentru orice și a fost greu să-mi recâștig independența asta.

De asemenea, vedeta a povestit cum au reacționat cele două fete pe care le are împreună cu Cristi, în momentul în care aceștia au ales să se despartă.

„Le-a fost și le este greu, dar am norocul că sunt niște copii echilibrați, pentru că s-a vorbit mult și despre orice cu ele. Sunt niște copii învățați și încurajați să-și exprime emoțiile, nemulțumirile, să pună întrebări… Bineînțeles că au fost momente în care au venit să-mi spună: „Mama, mi-e greu… Și cred că le este foarte greu, pentru că, atunci când iei această decizie, nu schimbi doar traiectoria vieții tale, ci și pe a celorlalți”, a mărturisit ea.

Citiți și: Motivul intim pentru care a Alin Oprea a divorțat de Larisa. „N-am putut trece peste aşa ceva!”