Motivul intim pentru care a Alin Oprea a divorțat de Larisa. „N-am putut trece peste aşa ceva!”

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, a divorțat după 22 de ani de căsătorie cu Larisa Uța, femeia cu care are doi copii. Deși și-a refăcut viața alături de Medana, artistul recunoaște că mariajul cu fosta soție a lăsat urme adânci în sufletul lui.

06 ian. 2023, 16:43

Alin Oprea s-a despărțit de Larisa Uța cu mare scandal în 2020. După divorțul de mama copiilor săi, Alin Oprea și-a refăcut viața alături de Medana, femeia cu care s-a căsătorit în luna decembrie a anului trecut.

Cântărețul nu are amintiri plăcute despre căsnicia pe care a avut-o cu fosta soție și a dezvăluit care au fost motivele care au dus la despărțire.

Alin Oprea susține că a fost „tradus” încă din primii ani ai căsniciei

Nu am avut niciodată pretenția ca ea să își găsească un loc de muncă, deși recunosc că aș fi apreciat să aibă ea această inițiativă. Când te simți trădat și folosit, preferi mai bine să pui punct.Însă nici nu a fost o nevoie stringentă, atât timp cât eu reușeam să acopăr mulțumitor toate cheltuielile, investițiile imobiliare, educația copiilor și toate vacanțele în străinătate.Oricât a fost pentru mine de delicat, nu am luat decizia divorțului decât după ce copiii mei au devenit majori și după ce am aflat cu siguranță că fusesem „tradus” încă din primii ani ai căsniciei. Peste aceste fapte, eu personal nu am putut trece”, a declarat Alin Oprea pentru click.ro.

Citiți și: EXCLUSIV / Nuntă bombă în showbiz. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Imagini de poveste de la cununia civilă. Primele declarații ale soției artistului, după marele eveniment. ”Acum că am devenit soț și soție putem dărâma munții” / GALERIE FOTO

În ciuda tuturor problemelor care au apărut între el și fosta soție, Alin Oprea spune că a luptat să își salveze căsnicia și a făcut o mulțime de sacrificii pentru a avea o familie fericită. Artistul a dezvăluit că și-a iubit mult fosta soție și a vrut să fie un tată cât mai bun pentru copiii săi.

Eu am făcut pasul de a părăsi această căsnicie după 25 de ani în care, chiar dacă visul meu a fost o familie fericită și cu realizări în toate planurile, nu am trăit decât o mare dezamăgire. Am dus o cruce extrem de grea atât de mult timp, numai și numai din iubirea fără margini pentru copiii mei. Eu am crescut fără tată și visul meu, de copil încă, a fost să am o familie unită și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei.

Ei i-am oferit toată încrederea și libertatea din lume, nu am urmărit-o niciodată unde merge și ce face, pentru că scopul unei căsnicii nu este cu siguranță acela de a deveni detectiv pe urmele celuilalt, am fost de acord ca mama ei (n.r – fosta soacră) să locuiască cu noi, pentru a o scuti pe ea de treburile casei, am muncit personal zi și noapte, ani  la rând, la educația copiilor mei și rezultatele s-au văzut (n.r – ei terminând facultăți de muzică la Londra).”, a declarat Alin Oprea pentru Click!

Fostul solist al trupei Talisman are doi copii cu Larisa Uță

Melissa și Andrei locuiesc împreună cu mama lor în Londra, iar după despărțirea de mama lor, copiii nu au mai vrut să țină legătura cu Alin Oprea.

La 50 de ani, artistul este mai fericit ca niciodată, iar Medana este femeia care i-a schimbat total viața.

Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc. Noi ne-am găsit într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal.”, a spus artistul în urmă cu ceva timp.

Citiți și: Medana, iubita lui Alin Oprea, primele declarații despre logodna cu artistul. Cei doi sunt în culmea fericirii. ”Alin m-a tratat ca pe o soție încă de la început” / Exclusiv