Andreea, tânăra găsită moartă în gara din Ciulnița, condusă pe ultimul drum. Momente teribile la înmormântarea sa

Andreea, fata găsită fără viață în gara din Ciulnița, a fost condusă pe ultimul drum. Au fost momente teribile la ea acasă.

09 sept. 2023, 16:56
Andreea, tânăra găsită moartă în gara din Ciulnița, condusă pe ultimul drum. Momente teribile la înmormântarea sa

A fost zi grea, astăzi, pentru familia Andreei, tânăra găsită moartă în gara din Ciulnița. Ea a fost condusă pe ultimul drum de părinți, de sora sa, de familie, prieteni, colegi și de toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

Au fost momente grele la ea acasă, acolo unde oamenii au venit să o vadă pentru ultima dată. Andreea avea o viață întreagă înainte. Era tânără, frumoasă, talentată, deșteaptă, lucra ca farmacistă și avea o viață întreagă în față.

Visa să se căsătorească, să aibă copii și să-și întemeieze o familie. Nimic din toate astea nu mai este posibil. Fata a fost găsită fără viață, la scurt timp după ce i-a spus surorii ei că urmează să coboare în gara din Ciulnița.

Până în acest moment nu se știe dacă a fost vorba de un accident sau de o crimă.

Gest emoționant făcut de prietenii Andreei

Înainte de înmormântare, prietenii Andreei au scris pe rețelele sociale un mesaj emoționant, în care îi îndemnau pe toți cei care urmau să participe la slujbă să vină îmbrăcați în alb.

CITESTE SI: Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa. Tatăl ei a activat în structurile Serviciului pentru Intervenții şi Acţiuni Speciale 

Cine dorește sa o conducă pe ultimul drum pe Andreea Ionita, Începând cu ora 11:00 la biserica sf Gheorghe( la Petrache), avem rugămintea ca toate persoanele care au posibilitatea de a ajunge sa fie îmbrăcate in ALB!”, a scris prietena Andreei Ioniță, pe pagina ei de Facebook.

Sora tinerei de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulnița, prima reacție: „Inima și sufletul! Te iubesc cel mai mult, Deea mea!”

Pe rețelele sociale au început să curgă mesajele de condoleanțe. Sora tinerei a postat o fotogafie în care apare alături de sora ei, însoțită de textul: „Inima și sufletul! Promit sa te fac mândră de mine!!! Te iubesc cel mai mult, Deea mea! Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!”

Anchetatorii iau în calcul cel puțin două variante: fie tânăra a fost ucisă, fie a căzut, a sărit sau a fost împinsă din tren. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză s-a produs decesul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.