Andreea Tonciu a anunţat divorţul. Vedeta a izbucnit în plâns: „O persoană mi-a destrămat familia, sufăr enorm”

Andreea Tonciu a anunţat divorţul. Vedeta trece printr-o perioadă grea, părinţii ei se despart după ce tatăl i-a înşelat mama cu femeia care avea grijă de casa lor. Mai mult, chiar bruneta a adus pe tânăra care i-a destrămat familia.

13 mai 2022, 09:11

Andreea Tonciu a anunţat divorţul. Părinţii ei se despart după zeci de ani căsnicie, din cauza unei menajere. Totul s-a petrecut în luna martie, când bruneta era în Republica Dominicană, participând la Survivor România. Când s-a întors în ţără, a avut parte de un şoc, când a aflat că părinţii ei divorţează.

Citeşte şi: Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cuvinte grele de ambele părţi: „Tonciu a avut mai multe apariții în emisiune decât intrări pe traseu”

Andreea Tonciu a anunţat divorţul

Motivul este femeia care făcea curat atât în casa părinţilor, cât şi în casa Andreei şi era adusă chiar de ea. Pe lângă faptul că întreţinea relaţii cu tatăl ei, vedeta spune că a şi furat bani de la familia ei. Vedeta trage un semnal de alarmă şi avertizează oamenii să aibă grijă cu această femeie, în vârstă de 34 de ani, care este şi căsătorită.

Nu voiam să vorbesc despre asta, dar o anumită persoană mi-a destrămat familia. Ştiu că tot timpul sunt veselă şi foarte fericită, dar crede-mă, eu sufăr enorm.

Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. 

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația.

Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.

Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut. Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu.”, a povestit Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruţă”.