Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cuvinte grele de ambele părţi: „Tonciu a avut mai multe apariții în emisiune decât intrări pe traseu”

Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au "ciufulit". Cele două au făcut parte din echipa Faimoşilor şi ambele au fost eliminate. Bruneta a rezistat doar o lună în competiţie, iar influenceriţa a părăsit de curând concursul.

14 apr. 2022, 09:59
Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cuvinte grele de ambele părţi: „Tonciu a avut mai multe apariții în emisiune decât intrări pe traseu”

Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Blondina a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat la Survivor România. Mai mult a fost chiar ironică la adresa Andreei Toniciu, care nu s-a abţinut să îi dea replica.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost eliminată din competiție: Sunt în șoc!

Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”

Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine„, a spus Laura Giurcanu la Pro TV.

Cătălin Măruță a avertizat-o că Tonciu va reacționa și a avut dreptate. Andreea i-a scris: „Cătălin, sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e.

Laura însă a subliniat că Tonciu și-a cerut scuze de la ea și că, la un moment dat, chiar i-a cerut ajutorul. „Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…) Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală„, a încheiat infleunceriţa.

Cât a putut să slăbească Laura Giurcanu la Survivor România

Laura Giurcanu a spus, în timpul unei discuții cu TK Miles, că a ajuns să cântărească 60 de kilograme. Faptul că a rezistat de atât de mult timp în competiție s-a datorat și sportului pe care l-a practicat Laura ani de zile. A făcut atletism timp de șapte ani.

Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, spunea ea în urmă cu ceva timp.