Andreea Tonciu a izbucnit în plâns la „Bravo, ai Stil! Celebrities”! Motivul pentru care nu putea să îşi stăpânească lacrimile

Andreea Tonciu a revenit pe micul ecran ca şi concurentă la emisiunea „Bravo, ai Stil! Celebrities”, unde se luptă pentru a câştiga marele premiu. Bruneta este cunoscută ca fiind o fire extrem de puternică, ținând piept tuturor obstacolelor.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 06:45

În cea de-a doua emisiune difuzată pe Kanal D, Andreea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, în culise. Motivul pentru care s-a emoționat și a început să plângă de bucurie este că are o întreagă armată care o sprijină în competiția pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Una e Andreea Tonciu. Am început să plâng, Adina! Nu pot să cred, m-am emoționat. Eu sunt o fire foarte puternică. Dar știi cum sunt de sensibilă? Ai spus niște cuvinte care m-au emoționat foarte tare. Oamenii ăștia care au grijă de mine, eu îi iubesc foarte mult și îi respect foarte mult, înțelegeți?

Eu sunt o fire foarte sensibilă. Mă emoționez foarte repede și încep să plâng. M-a emoționat că am în spatele meu o echipă care mă ajută de fiecare dată când am nevoie cu make-up și părul. M-am simțit ca o divă, dar eu nu sunt o divă. Sunt o fată normală, a spus Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi, când a fost întrebată de Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Tonciu, declaraţie-şoc pentru un burlac celebru din showbiz-ul de la noi. „Dacă nu mă măritam, pe tine te voiam, să ştii!” FOTO

Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în direct pentru Botezatu

Andreea Tonciu a fost printre primele vedete care a defilat și spre suprinderea tuturor a venit cu o ținută foarte cuminte.  Vedeta a declarat atât în spotul de prezentare cât și în platou că și-a schimbat stilul și că este mai cuminte de când este mamă. Însă acest lucru nu i-a înduplecat pe jurații care au pus-o să se dezbrace de geaca care îi acoperea sânii apetisanți.

Tu ai venit aici, chitită să ne spui „Am venit astăzi pentru că sunt soție și mamă’ Nu mă înțelege greșit, eu am un copil de 17 ani. Niciodată pe acest parcurs nu m-am schimbat. Am fost tot eu, nu ne schimbăm acum pentru că așa a zis soțul. Bă, noi nu putem să fim altcineva, în esență. Eu vă încurajez să fiți voi pentru că telespectatorii vor vedea atitudinea asta fake. Eu astăzi nu o să fiu pe sexy și pe alea pentru că mi-am schimbat stilul‘, a spus Raluca Bădulescu. 

Eu tot sunt pe sexy, uite‘, moment în care Andreea Tonciu și-a arătat decolteul generos acoperit de geaca neagră. 

Lăsați atitudinea de genul. Terminati-vă cu chestiile astea. Andreea, mie îmi place. Sper să te văd forță show-ul ăsta‘, a adăugat Raluca.

Cătălin Botezatu: „Erai sexy. Ce ai venit cu gecuța aia? Dă-o jos

Andreea Tonciu: „Vrei să mă dezbrac? Pentru tine o fac, pentru că ești cel mai sexy bărbat din România”.

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în CĂSNICIE. Mama sa a dezvăluit TOT