Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Andreea Toniciu și-a făcut cont pe TikTok, iar recent a intrat pe live-ul lui Victoraş Micula pentru a-i cere ajutorul. Moştenitorul imperiului "Frutti Fresh" i-a făcut fostei asistente un cadou de 175 de dolari!

18 nov. 2022, 09:35
Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO
Andreea Tonciu a primit cadou "Universul" de la Victoraş Micula. Dialog incendiar între cei doi pe TikTok

Andreea Tonciu are doar 4.300 de urmăritori pe TikTok, astfel că a apelat la Victoraş Micula. Acesta i-a făcut cadou fostei asistente „Universul”, dar aceasta a insistat, totuși, să-i trimită banii direct pe card. Afaceristul a acceptat doar varianta cu donația, iar în schimbul gestului Andreea Tonciu a intrat pe un link dat de Victoraș Micula, scrie Cancan.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, nervoasă la culme. Le-a desființat pe urmăritoarele sale: „Sunteți vai de capul vostru”

TikTok le permite utilizatorilor să-și trimită cadouri, cu condiția să aibă cel puțin 1.000 de urmăritori. Donațiile pot fi transformate ulterior în diamante, apoi în bani, iar sumele pot fi transferate și extrase prin Paypal, dar cu un comision de 50%. Valoarea cadoului „Universul” este de 34.999 în monede virtuale, adică 500 de dolari în bani reali, dar din această sumă Andreea Tonciu va primi doar 175 de dolari!

Citeşte şi: Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV: „A vorbit prost şi mincinos despre mine”