Andreea Tonciu, nervoasă la culme. Le-a desființat pe urmăritoarele sale: „Sunteți vai de capul vostru”

Andreea Tonciu le-a pus la punct pe urmăritoarele sale de pe rețelele sociale. Fosta asistentă tv le-a criticat aspru pentru felul în care arată.

06 oct. 2022, 13:05
Andreea Tonciu, nervoasă la culme. Le-a desființat pe urmăritoarele sale: „Sunteți vai de capul vostru”

Andreea Tonciu le-a desființat pe cele care apelează la operații estetice în mod exagerat. Vedeta spune că pe unele tinere nici măcar nu le mai poți recunoaște din cauza intervențiilor și le-a sugerat, în stilul său caracteristic, să-și păstreze naturalețea.

Fosta concurentă de la Survivor s-a trezit pusă pe ceartă de la primele ore ale dimineții. Și-a exprimat părerea despre cele care aleg să-și mărească buzele în mod exagerat și care își editează postările de pe Social Media.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a transmis Andreea Tonciu, pe InstaStory.

Deși chiar și ea a ajuns pe masa medicului estetician în repetate rânduri, Andreea Tonciu le cere urmăritoarelor sale să fie „mai finuțe”.

„Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (…) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și Andreea Tonciu a fost operată de urgență! „Am zis că mor!”. Fanii au fost extrem de îngrijorați. Cum se simte vedeta acum

Citește și Anamaria Prodan, parastas fastuos în memoria mamei sale. Mese pline cu mâncare tradițională și muzică în cimitir, după bătaia cu Reghe de pe stradă