Andreea Tonciu a recunoscut! Ce meserie i-ar fi plăcut să aibă în urmă cu câțiva ani. ” Nu e o muncă grea”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate dive din showbiz-ul românesc. Deși a câștigat de-a lungul timpului bani frumoși de pe urma notoritetății sale, fosta asistentă TV a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani își dorea să aibă o cu totul și cu totul altă meserie.

10 mart. 2024, 00:00
Andreea Tonciu a recunoscut! Ce meserie i-ar fi plăcut să aibă în urmă cu câțiva ani. ” Nu e o muncă grea”
Andreea Tonciu a recunoscut! Ce meserie i-ar fi plăcut să aibă în urmă cu câțiva ani.

Andreea Tonciu a recunoscut! Andreea Tonciu a afirmat într-un interviu că adoră să călătorească și din acest motiv, înainte să îl cunoască pe soțul său și să se căsătorească cu el, și-a dorit să devină stewardesă.

Citește și Andreea Tonciu și-a împins prietena de la etaj. De ce a ascuns vedeta până acum acest lucru

Andreea Tonciu a recunoscut!

„Stewardesă, pentru că îmi place mult să călătoresc, consider că nu e o muncă grea. Dacă e să fi făcut asta până mă măritam, pentru că am și eu un soț care să mă țină acasă, nu să mă trimită la muncă”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Mai mult, Andreea Tonciu a vorbit și despre sinceritate și a recunoscut că de foarte multe ori oamenii au judecat-o atunci când și-a exprimat opinia.

„Toată lumea știe cum sunt și să știi că unii apreciază felul meu de a fi, alții nu. De exemplu mai am prietene cărora le spun: nu-mi place cum te-ai machiat sau cum ești îmbrăcată, mi-o iau în nume de rău, nu apreciază sinceritatea mea. Dar dacă le spun vai ce frumoasă ești sau ce frumos te-ai îmbrăcat și mințeam, simțeam că nu e ok, aici intervine lumea perversă în care eu nu știu să fiu. Alte persoane apreciază această sinceritate”, a mai spus vedeta.

Când vine vorba de gastronomie, bruneta spune că nu este pretențioasă și că adoră mâncarea românească.

„Ciorba, iubesc ciorba, îmi place să gătesc orice, dar eu dacă nu mănânc ciorbă zilnic, organismul meu cere, pentru că eu nu beau foarte multă apă. Dacă îmi dai 2-3 porții de ciorbă le mănânc, de oricare ar fi, ciorba de perișoare îmi place cel mai mult.

Eu merg pe bucătăria românească, nu-mi plac mâncărurile de fițe, recunosc că mă duc la restaurante scumpe, dar nu-mi place ceea ce mănânc, mănânc doar așa  o vită, nu foie gras, nu, eu sunt pe de astea românești. Sarmalele îmi plac, salata de boeuf, salata orientală, carnea prăjită de aia de porc, cu mămăligă, ceapă roșie, doamne ce poftă am”, a conchis Tonciu.

Citește și Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine”