Andreea Tonciu și-a împins prietena de la etaj. De ce a ascuns vedeta până acum acest lucru

Andreea Tonciu este una dintre cele mai asumate vedete din România, astfel că nu se sfiește să vorbească despre viața sa personală. De această dată, vedeta și-a amintit de perioada copilăriei care a fost și ea plină de evenimente care mai de care mai de povestit nepoților.

08 mart. 2024, 23:26
Andreea Tonciu și-a împins prietena de la etaj. De ce a ascuns vedeta până acum acest lucru
Andreea Tonciu și-a împins prietena de la etaj. De ce a ascuns vedeta până acum acest lucru

Andreea Tonciu a avut parte de o viață tumultoasă, atât în copilărie, cât și la maturitate. Fosta asistentă tv a povestit prin ce peripeții a trecut când era mică. Acum își amintește cu amuzament, însă la acel moment a fost pedepsită pentru ceea ce a făcut.

Citește și: Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine”

Andreea Tonciu și-a împins prietena de la etaj

Andreea Tonciu a povestit cum, în copilărie, în timp ce se juca împreună cu alți copii din jurul casei, o adevărată tragedie putea avea loc.

„Asta nu am spus-o nimănui. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilărie într-o casă naționalizată la Piața Unirii, iar în acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasă TV și fiecare copil ne alegeam câte un rol și eu eram rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea”, a povestit Andreea Tonciu la Spectacola, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

Într-un moment de neatenție, în timpul unui astfel de scenariu ce ar fi trebuit să fie pur amuzament, Andreea și-a împins o prietenă de joacă de la etajul 1, imitând o scenă dintr-o telenovelă. Din fericire, fetița nu a pățit nimic, însă copilul Andreea Tonciu a primit o bătaie serioasă din partea părinților.

„M-am jucat și din greșeală am împins-o, fără să vreau, am împins-o pe o vecină, prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau, deci la casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic și nu știu cum am făcut că fără să vreau sau intenționat, nu-mi amintesc, am împins-o, bine că nu a pățit ceva copilul ală. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”, a mai povestit vedeta.

O altă întâmplare memorabilă din copilărie a avut loc atunci când aceeași prietenă de joacă a fost la un pas să rămână fără păr în doar câteva secunde.

„Încă o fază super tare. Îmi plăcea să mă joc de0a coaforul, să fiu coafeză, și o luam pe vecina asta a mea, îi ziceam vino acasă la mine că sunt singură și ne jucăm de-a coaforul. Și ce crezi? Avea un păr lung până la fund și am tuns-o băiețește. La un moment dat, am auzit sunând la ușă și zic „Aoleu, au venit?”, o văd acum pe asta tunsă scurt, am luat tot părul și l-am băgat sub pat”, a mai reiterat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, detalii șocante despre relația cu Nicolae Mitea: „Am scăpat de la pușcărie. Șapte ani am fost închisă într-o cușcă”