Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine”

Andreea Tonciu și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit care e cea mai mare calitate a ei: că e o femeie bună. Însă, ce o deranjează foarte tare e faptul că e „luată de proastă”.

26 ian. 2024, 16:27
Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine”
Andreea Tonciu, pusă să spele WC-uri în liceu

Andreea Tonciu a dat tot din casă. Încă de mică a fost o fire vulcanică și, recunoaște ea, i-a plăcut dintotdeauna să țipe. Nu știe să joace teatru sau să mintă, așa că spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Dar peste un singur lucru nu poate să treacă.

„Lumea mă judecă, dar alte fete au fost ce-au fost și apar la televizor cu o nonșalanță nevinovate, cuminți. Și eu am fost băgată în oală cu ele, deși n-am nici o treabă. Știe lumea că sunt nebună, sinceră și nu mă consider o vedetă. Pe mine mă place lumea pentru nebunia mea. Când mă enervez iese foc, dar după cinci minute nu mai am nimic cu nimeni”, a dezvăluit Andreea Tonciu, în podcastul lui Jorge.

Citește și: Andreea Tonciu, detalii șocante despre relația cu Nicolae Mitea: „Am scăpat de la pușcărie. Șapte ani am fost închisă într-o cușcă”

Chiar dacă părinții și-ar fi permis să o țină în puf, acest lucru nu s-a întâmplat. Vedeta își amintește cum stătea cu copiii până târziu, mergea în parc și spărgea semințe.

„M-am născut la kilometrul zero, în acea zonă aveau ai mei casă și am stat până la 12 ani. (…) Erau la modă telenovelele și jucam roluri cu vecinii, iar eu eram mereu personajul negativ. Pentru că de mică mi-a plăcut să țip. Mă băteam la școală cu fete, cu băieți și îmi pare rău că acum nu mai sunt așa. (…)”, mai spune Andreea Tonciu.

Pentru că era foarte vulcanică, a avut probleme și la liceu, unde a ajuns și datorită mătușii ei care era directoare. Asta nu a împiedicat-o pe doamna profesoară să-și exmatriculeze nepoata timp de trei zile sau să o oblige să spele WC-uri și geamuri în pauze.

„M-au pus în pauză să spăl wc-urile și geamurile școlii. Exact ce nu-mi plăcea, pentru că eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine… (…)

Recunosc că n-am învățat deloc bine. Nu mi-a plăcut cartea. Nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Poate doar lecțiile pe care le aveam la școală. Nu sunt intelectuală, dar nici proastă nu sunt”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Începuturile ei în showbiz nu i-au adus prea mulți bani, iar pentur o prezentare de lenjerie intimă, Andreea Tonciu spune că nu lua mai mult de câteva sute de lei.

„Mi-a plăcut mereu să fiu piți, să mă îmbrac sexy. Dar am avut probleme cu tata, care nu m-a lăsat. Am arătat întotdeauna bine.

Mi-am pus silicoane de la 17 ani și jumătate. De la 14 ani mama m-a înscris la un curs de modeling și odată am apărut la Fata de la pagina 5. (…) Ulterior m-au contactat să am prezentări de lenjerie intimă, unde crezi? În cazinouri. Mă simțeam importantă, în centrul atenției. Dar eram plătită prost… Nu am mers pentru bani, ci pentru că îmi plăcea. De atunci, ușor, ușor, prin nebunia mea am început să apar la televizor”, a spus bruneta.