Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Ce se întâmplă cu micuța Rebeca: „Am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine”

Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Vedeta este o familistă convinsă, de când a născut-o pe Rebeca, s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat exclusiv creșterii fiicei sale. Însă, au apărut și situațiile dificile.

23 mai 2023, 08:55
Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Ce se întâmplă cu micuța Rebeca: „Am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine”
Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei

Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Pentru că mereu a fost deschisă și a spus lucrurilor pe nume, bruneta a recunoscut că nu se mai poate înțelege cu Rebeca, iar asta pentru că atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei, au răsfățat-o prea mult.

Citește și: Andreea Tonciu vrea să se pocăiască: „Nu mai vreau să fiu sexy. Vreau să mi se vadă doar ochii, gura și nasul”

Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei

Crede-mă că eu nu mă înțeleg cu fata mea, pentru că am răsfățat-o extrem de mult și am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine și familia mea, că din cauza mea copilul este atât de răsfățat. Ajută-mă cu un sfat, că toată lumea mi-a sărit în cap.„, a spus Andreea Tonciu.

Felicia Akkaya sare în ajutorul vedetei și îi oferă sfaturi prețioase. Psihologul specialist în parenting i-a spus ce metodă să aplice cu fiica sa și cum să îi mai ia din răsfăț. „Nu e de mirare și că ți-au sărit în cap, nici că încercăm să ne răsfățăm copiii. Până la urmă ne sunt dragi și ne dorim cumva să le fie bine, să le facem toate mofturile, să fie fericiți, să vedem acea sclipire din ochișorii lor, de aici până la momentul la care să li se pară că totul li se cuvine și că pot să ni se urce chiar și în cap, mai puțin. 7 ani e o vârstă minunată, frumoasă, în care copilul încă își dorește să interacționeze cu tine, dar este și vârsta când începem să înțelegem regulile.

Inițial, trebuie să ai o discuție cu ea, să înțeleagă că este important să coopereze cu tine. Încet, încet să cauți câte un lucru pe care să îl lucrați împreună de comun acord. Tot ce înseamnă expunere media înseamnă responsabilitate. Faptul că îți pasă de copilul tău, de cum te înțelegi cu Rebeca este esențial. Tu trebuie doar să păstrezi comunicare cu ea. Încet, încet se va schimba dacă va simți că nu are loc. Trebuie să găsești un motiv pentru care să determini în timp o schimbare.„, a explicat Felicia Akkaya, la Wownews.