Andreea Tonciu, detalii șocante despre relația cu Nicolae Mitea: „Am scăpat de la pușcărie. Șapte ani am fost închisă într-o cușcă”

Andreea Tonciu nu l-a iertat pe Nicolae Mitea. Vedeta a scos la suprafață dedesubturile relației dintre ea și fostul fotbalist

25 ian. 2024, 16:36
Andreea Tonciu, detalii șocante despre relația cu Nicolae Mitea: „Am scăpat de la pușcărie. Șapte ani am fost închisă într-o cușcă”
Andreea Tonciu, despre relația cu fotbalistul Nicolae Mitea

Invitată în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”, Andreea Tonciu a scos la iveală adevărul relației dintre ea și Nicolae Mitea, cu care a format un cuplu timp de șapte ani. Vedeta a mărturisit că a fost extrem de fericită după ce s-a despărțit de fotbalist. Bruneta a fost întrebată cum a arătat viața ei după despărțire.

„Foarte frumoasă! Am scăpat de la pușcărie, pentru că șapte ani am fost închisă într-o cușcă. Și când am ieșit din cușcă, m-am dus și m-am făcut frumoasă! Adică mi-am operat nasul! Da, și bineînțeles că am fost asistenta lui Capatos, exact ce îmi plăcea mie, știi?! Îmi plăcea să fiu așa, piți! Îmi plăcea să arăt sexy, să mă îmbrac sexy, să fiu sexy”, a răspuns fosta concurentă de la Survivor România All Stars.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

După ce a scăpat dintr-o relație în care se simțea ca într-o închisoare, vedeta și-a dat voie să fie liberă și să își îndeplinească toate dorințele, printre care și aceea de a-și opera nasul, dar și de a apărea la televizor.

„Am scăpat de acolo că după ce am stat într-o relație de 7 ani m-am dus și eu și m-am făcut frumoasă… Mi-am făcut nasul, pentru că aveam nasul mare. La televizor mi se vedea nasul și mai mare. M-am operat că să fiu din ce în ce mai frumoasă. Mi-am schimbat silicoanele, am devenit asistentă, îmi plăcea să apar. Și îți dai seama, când eștiîntr-o relație… Eu sunt foarte cuminte, eu n-am înșelat în viața mea pe nimeni… și stăteam numai în casă, adică numai cu iubitul meu și atât, nu mai aveam prieteni, nu ieșeam în cluburi fără el, sal el fără mine și îți dai seama că am scăpat după șapte ani. Și am stat după acea relație doi ani singură”, a explicat Andreea Tonciu.

Citește și: Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO

Bruneta a suferit enorm din cauza relației cu Nicolae Mitea, dar spune că acum este mult mai bine și că și-a pus ordine în viață.

„Eu am suferit foarte mult psihic, pentru că acel băiat mă teroriza. Am fost la Aersenie Boca și m-am rugat din suflet, plângând, să-mi dea Dumnezeu un bărbat cu care să-mi întemeiez o familie. Și el a venit așa, neașteptat, într-o parcare. Adică a fost trimis de Dumnezeu. După aceea, eu m-am dus și i-am mulțumit împreună cu el, pentru că el știe povestea mea. Știe tot, dar nu vreau să vorbesc aici despre un trecut care m-a dărâmat psihic pe mine”, a mai spus vedeta.