Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după numai 12 zile a rămas însărcinată cu el. Iată cum a început povestea ei de dragoste cu Daniel Niculescu.

23 ian. 2024, 20:24
Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”
Cum și-a cunoscut Andreea Tonciu soțul

Andreea Tonciu a avut un trecut amoros tumultos înainte de a-l întâlni pe Daniel Niculescu. A mărturisit că a suferit enorm după relația de 7 ani pe care a avut-o, fiind una foarte toxică, în care era terorizată psihic, așa cum chiar ea a explicat. Însă, de când îl știe pe soțul ei, lucrurile s-au așeat foarte frumos în viața ei.

Avea deja 30 de ani și cu toate astea, Andreea Tonciu se axa pe cariera sa profesională, iar noaptea se plimba cu mașina prin Capitală. Ajunsă cu mama ei în parcarea unui centru comercial, l-a văzut întâmplător pe Daniel, care a cucerit-o încă de prima dată. Se uita la el și spunea că este cel mai frumos bărbat, dar cu toate astea nu s-a dus la el să facă cunoștință. Destinul i-a vrut împreună, așa că el a fpcut primul pas la doar câteva ore distanță. În 12 zile, ea a rămas însărcinată, după o vacanță la munte.

„Am stat 12 zile, ne-am văzut zilnic și am plecat la munte și am rămas gravidă imediat. În septembrie ne-am văzut, ne-am cunoscut și în octombire am rămas gravidă. În 2015 s-a întâmplat totul și în 2016 s-a născut Rebi. Mama plecase în America, eu stăteam mereu cu el.

Eu sunt fumătoare, nu mai puteam să fumez, îmi era rău, nu mai suportam parfumul. I-am zis unei prietene să-mi ia un test. Primul test din viața mea a ieșit pozitiv”, a mărturisit Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge.

Citește și: Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. „Am fost în depresie patru ani de zile” VIDEO

Chiar dacă era bărbatul visurilor ei, pentru care a mers și la Arsenie Boca și s-a rigat, vestea că este însărcinată a speriat-o pe Andreea Tonciu. A sunat-o imediat pe mama ei, care a liniștit-o și i-a spus că-l crește ea, doar să fie totul bine. Vedeta nu accepta așa ceva, ci se gândea dacă Daniel Niculescu vrea un copil cu ea, dacă vor rămâne împreună și multe astfel de gânduri. Din fericire, totul a mers de minune, astfel că sunt împreună și acum, după aproape opt ani.

„Am început să plâng, nu știam ce să fac, mama era în America, el era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine. Mama a zis că mi-l crește ea, să stau liniștită. Eu? Să fac un copil cu un om pe care-l știu de 3 săptămâni, mai mic decât mine cu 5 ani. El a avut o reacție foarte ok când a auzit că sunt însărcinată.

Nu aveam încredere în el fiind un băiat de oraș, mai mic decât mine. M-a păcălit, nu mi-a zis vârsta reală la început, îi era frică că nu mai ies cu el. Nu părea că avea 25 de ani atunci, părea de vârsta mea. Când vine de la Dumnezeu. Eu până să-l cunosc pe soțul meu am avut o relație în care am suferit psihic și m-am rugat să-mi dea Dumnezeu un bărbat cu care să-mi fac o familie”, a continuat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. „Vrei să te mint?” VIDEO

Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Andreea Tonciu a povestit pe larg cum l-a cunoscut pe soțul ei, Daniel Niculescu, precizând că la mijloc a fost vorba de destin și nu o întâmplare neașteptată. Nu doar ea a fost încântată, ci și mama ei, care a spus clar că este un bărbat frumos și perfect pentru ea.

„L-am cunoscut într-o parcare. Eu doi ani de zile am fost nebună. După ce am ieșit din fosa relație și m-am dus la televiziune, dădeam ture cu mașina prin oraș, nu îmi plăcea la cluburi. Toți banii pe care-i făceam la televiziune, băgam motorină și îmi plăteam CASCO. Mă mai dau o tură că am o mașină smecheră, luată de tăticul meu, nu de vreun *&^%@. Poate mă vede unu cu o mașină și mai șmecheră ca a mea. (…) Mă sună mama să îmi zică să nu vin târziu acasă că a doua zi trebuia să merg cu ea să cumpere marfă pentru la florărie. (…) M-am dus nemachiată, cu un trening, i-am zis că o aștept în mașină.

Stând în mașină pe telefon, mă uitam să văd ce mai face lumea și deodată întorc capul. O mașină neagră și un bărbat cu o cămașă bleu vrea să parcheze lângă mine. Când mă uit mai bine, am zis că e prea frumos băiatul ăsta. M-am uitat în oglindă și am văzut că nu a mai parcat lângă mine că nu avea loc. (…) S-a dus în spate să parcheze. Când se dă jos, mă uit așa, înalt, și nu știam cine e că la câte ture am dat știam pe toată lumea. Și în mintea mea mi-am zis niciodată nu am fost cu un băiat așa frumos.

Plec, am lăsat-o pe mama la magazin și toată ziua m-am gândit cum să dau de el. Seara aveam întâlnire pe Floreasca cu niște vedete și vorbeam de el și în momentul ăla am primit mesaj pe Facebook de la el: Te-am văzut dimineață.’. Am intrat și am văzut că este el, eu care nu am răspuns în viața mea. Și îmi zice: ‘Știi că suntem vecini?'(…) Am stat de vorbă cu el o jumătate de oră și mi-am luat geanta să plec să mă întâlnesc cu el. Am stat până la 4 dimineața. De atunci ne-am văzut în fiecare zi, venea să mă ia de acasă (…) Era foarte galant atunci, îmi deschidea ușa, o închidea, mama era foarte impresionată și mi a zis: „Dacă nici cu ăsta nu stai nu știu ce îți fac”, a spus Andreea Tonciu.