Andreea Tonciu, dezvăluiri nebănuite depre Survivor România: „Cea mai grea experiență din viața mea. Nu am avut de mâncare”

Andreea Tonciu s-a întors în România, după ce câteva săptămâni a fost plecată în Republica Dominicană pentru a participa la competiția Survivor România.

28 ian. 2022, 13:25
Andreea Tonciu, dezvăluiri nebănuite depre Survivor România: „Cea mai grea experiență din viața mea. Nu am avut de mâncare”

Andreea Tonciu a povestit cum a fost pentru ea experiența trăită la Survivor România și a oferit detalii din spatele camerelor de filmat.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine”, a declarat Andreea Tonciu pentru Click.

Întrebată dacă ar mai merge în alt reality show, Andreea Tonciu a răspuns: „Eu nu am fost la primul reality show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată… niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața pe mai departe”.

De ce i-a fost cel mai dor Andreei Tonciu cât a fost departe de casă

„Mai este nevoie să răspund? De fetița mea, de Rebe… doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea”.

Cu cine va rămâne prietenă după competiție

Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România. Prima reacţie: „Sunt tristă!”