Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale de la Survivor: „A trăit o traumă acolo”

Mama Andreei Tonciu a vorbit despre eliminarea fiicei sale de la Survivor Rpmânia. Bruneta a fost eliminată din concurs după două săptămâni petrecute în Republica Dominicană. A fost dorinţa ei să fie nominalizată, deoarece îi era dor de fetiţa ei şi nu putea deloc să doarmă.

27 ian. 2022, 18:46
Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale de la Survivor: „A trăit o traumă acolo”
Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale de la Survivor

Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale de la Survivor. Marți seară, 25 ianuarie, episodul s-a încheiat cu etapa consiliului de nominalizare, acolo unde Andreea Tonciu a aflat că a fost votată de către public pentru eliminare.

Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale de la Survivor

Maria Tonciu a explicat telespectatorilor că nu se aștepta ca fiica ei să fie scoasă din joc. “Sincer, cred că nimeni nu se aștepta ca Andreea să fie scoasă, dar spre suprinderea noastră și spre marea noastră bucurie, abia o așteptăm acasă. Și pentru fiica ei este minunat! Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră.

De ce credeți că a fost tristă? Că a rămas Otilia singură. Nu pot să cred că n-a plans după Andreea și a plâns după prietena ei, Otilia care a rămas singură. Ne-a uimit lucrul acesta, empatia ei”, a declarat mama Andreei la Pro TV.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă: „Zici că sunt vrăjitoare, îmi vine să-mi fac cruce”

Imediat după eliminare, Maria Tonciu a avut o discuție telefonică cu Andreea din care a reieșit faptul că experiența vedetei la Survivor a fost una cu adevărat dificilă.

Am vorbit cu Andreea și încă e șocată de ce a trăit acolo. (…) Noi, cei din fața ecranelor, percepem show-ul foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo e cu totul altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă.

Tot timpul auzea zgomote, urlete de animale… Pentru ea a fost un șoc că n-a putut să se odihnească. Dacă dormea, sigur avea mai multă energie”, a mai spus mama Andreei Tonciu.